İlker Kaleli duyurdu: Derslere ara verdik!

Yeni dizisi Öğretmen ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu İlker Kaleli, koronavirüs nedeniyle derslere ara verdik açıklamasını yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.04.2020 10:34 GÜNCELLEME 02.04.2020 10:42 Magazin
İlker Kaleli duyurdu: Derslere ara verdik!
İlker Kaleli duyurdu: Derslere ara verdik!

Koronavirüsü etkisi altına alan ve yarıda kesilen bir dizide Öğretmen oldu. Başrolde olan ünlü oyuncu Ilker Kaleli, dizinin durdurulmasına ilişkin açıklamayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

İlker Kaleli

"Derslere mecburen ara verdik bir süre... Ev güzel, hoş da...
Metrekare başına bıraktığım düşünce sayısından volta atacak yer kalmadı. Gitarın tellerini 3 kez değiştirdim, daha okumadığım kitaplarla bakışıyoruz, balkondaki saksılarda yaşam bitmiş, bir sete gittik geldik, hemen trip.. Kediler aynı, kendi OHAL lerini ilan ettiler... Biraz yazmak, bol düşünmek, biraz söylemek, biraz da susmak arasında yeni kainatlar içindeyim, orada çok birşey değişmedi.. Dünya uyanırken bazı gerçeklere, içeriden başka uyanışlara vesile, başka oluşlara gebe ve en önemlisi insan olmanın yeni kazanacağı anlamları çaresizce seyrederek geçen bir yol kenarı pansiyonu hayat şu an herkese... Dikkat edin, mesafe lazım bu ara, hayat her şakayı kaldırmaz ve alacak dersi olana, bütün dünya okuldur"
notuyla diziye ara verilmesine ilişkin bir açıklama getirdi.

MOTOSİKLETİ ÇALINDI!

Yeni bir diziyle ekrana döneceğini müjdeleyen İlker Kaleli, öğretmen isimli dizide Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ve Ceren Moray’la birlikte rol alacağı haberlerini de doğruladı. Geçtiğimiz günlerde yaşadığı talihsiz bir olay ile gündeme gelen oyuncu, trafikten kurtulmak için satın aldığı motosikletinin çalındığını söyledi.

İlker Kaleli haberleri

DÜNYA MALI DÜNYADA KALIR!

Kaleli,“Bir kaç ay oldu, normal İstanbul’da ne yazık ki yaşanan olaylar. Önemli değil. Dünya malı dünyada kalır. Bulunamadı" şeklinde açıklama yaptı.

İlker Klaleli Bbc dizisinde rol alacak

BBC'DE THE SERPENT DİZİSİNDE ROL ALACAK!

Poyraz Karayel dizisiyle ekranların sevilen oyuncusu olan İlker Kaleli, Londra'ya film için gidecek olmasıyla beraberinde hayranlarını sevindiren bir haber duyuran Kaleli'nin  BBC yapımı The Serpent dizisinde oynayacağı belirlendi. Dizi BBC One ve Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

İlker Kaleli

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR