Altın Kelebek Ödülleri hain İdlip saldırısı nedeniyle iptal edildi

Bu yıl 46.'sı düzenlenecek olan Altın Kelebek Ödülleri, İdlip'te gerçekleşen ve 33 kahraman askerimizin şehit olduğu hain saldırı nedeniyle iptal edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.02.2020 12:28 GÜNCELLEME 28.02.2020 17:37 Magazin
Altın Kelebek Ödülleri hain İdlip saldırısı nedeniyle iptal edildi
Altın Kelebek Ödülleri hain İdlip saldırısı nedeniyle iptal edildi

Bu yıl 46. kez verilecek olan ve 28 Şubat akşamı gerçekleşmesi planlanan Altın Kelebek Ödülleri, İdlip'te gerçekleşen hain saldırı nedeniyle iptal edildi. Açıklama, Hürriyet Gazetesi tarafından yapıldı.

5. KEZ ALTIN KELEBEK

Bu yıl 46. senesine giren, Pantene sponsorluğunda 5. kez düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'nin yıldızı parlayanları belli oldu. Her yıl, o senenin adından en çok söz ettiren isimlerine verilen “Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülü” bu yıl; Alina Boz, Ebru Şahin ve İlayda Alişan'a verilecekti.

altın kelebek yıldızı parlayanlar

Alina Boz TRT dizisi Elimi Bırakma'da rol alıyordu. Ebru Şahin Atv dizisi Hercai'de, İlayda Alişan ise Show TV dizisi Çukur'da rol alıyor.

YORUMLAR 2
  • Alsev aski 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaz için en iyi dizi :Kimse Bilmez En iyi dizi çifti:Alsev En iyi erkek oyuncu :Keremcem Düruk ve en iyi kadin Oyuncu Özgu Kaya
    Cevapla
  • pantene 4 yıl önce Şikayet Et
    bende böyle düşünüyorum bence de ama ebru şahinin de oyunculuğunu beğeniyorum. bir töre dizisinin kızını öyle kolay kolay herkes canlandıramaz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR