Nurgül Yeşilçay'ın evdeki kablolarla başı dertte!

Karantina süresini evinde geçiren oyuncu Nurgül Yeşilçay, evindeki kabloları kafayı takmasıyla gündeme geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2020 11:54 GÜNCELLEME 20.04.2020 12:09 Magazin
Nurgül Yeşilçay'ın evdeki kablolarla başı dertte!
Nurgül Yeşilçay'ın evdeki kablolarla başı dertte!

Karantina süresince sosyal medyayı aktif kullanan oyuncular arasında yer alan Nurgül Yeşilçay, gün içerisinde neler yaptığını anlatan bir paylaşımla takipçilerini gülümsetti. Paylaşımda evde ne çok kablo var diyen oyuncu, büyük beğeni aldı.

KABLOLAR EVİN HER YERİNDE!

Nurgül Yeşilçay kablo paylaşımı

BEBEK'TE OBJEKTİFLERE YAKALANDI!

Bebek'te objektiflere takılan oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir mekan çıkışı objektiflere yakalandı. Tek başına kahvaltı yapan oyuncu, magazincilerin soruları üzerine hayatına dair açıklama yapmayı ihmal etmedi.

Nurgül Yeşilçay

Yeşilçay,“Her çok güzel gidiyor, yaramazlık yok. Londra’dan ev alacağım, yaza da düğün istiyorum" şeklinde konuştu.

YEŞİLÇAY'IN KURAMSAL PAYLAŞIMI OLAY OLDU!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, paylaşımlarından geçerli not aldıkça bir yenisi paylaşıyor. Paylaştığı yarı kinayeli yarı mecazi paylaşımları gündemde olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde havanın güzel olmasıyla alakalı fotoğrafının altına düştüğünü not ile ilgileri çeken Yeşilçay, sosyal medyanın gündemine oturan isim oldu.

Nurgül Yeşilçay

Yeşilçay, "Hava tam kıvamında, hep böyle devam etsin lütfen! Amin...Şimdi tutmaz tutmaz bu duam tutarmış! İklimciler linçe başlarmış! Olaylar gelişirmiş... Hadi iyi günlerrrrrr" şeklinde not düştü.

NURGÜL YEŞİLÇAY TATİL POZU İLE GÜNDEMDE!

Doğal hareketleri ve oynadığı dizilerle seyircilerin sevgisini kazanmış ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, 'Mahalleden Arkadaşlar' film çekimlerine devam ederken ara veren oyuncu bir tatili hak etti. Yeni aldığı köpeği ile gündeme gelen oyuncu kişisel hesabından paylaşımda bulundu. Yeşilçay, Mahalleden Arkadaşlar filmindeki permalı saçlı komik karakter ile sosyal medyada ilgi odağı oldu. İşte, oyuncunun tatil pozu ve gündeme gelen paylaşımları...

Nurgül Yeşilçay

İŞTE O PAYLAŞIMI;

Nurgül Yeşilçay haberleri

YEŞİLÇAY'IN OYNADIĞI KOMİK KARAKTER;

Nurgül Yeşilçay Mahalle Arkadaşları

YORUMLAR 1
  • Kızıldereli 4 yıl önce Şikayet Et
    Yok böyle tip
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR