Seren Serengil ve Yaşar İpek davasında karar! Seren Serengil kimdir?

Yaşar İpek'in sunucu Seren Serengil'e açtığı boşanma davasının ilk duruşması görülmüştü. Bazı nedenlerden dolayı boşanamayan çift hakkında son karar çıktı. Peki Seren Serengil kimdir? İşte sorunun cevabı:

ABONE OL
GİRİŞ 24.03.2020 11:32 GÜNCELLEME 24.03.2020 11:32 Magazin
Seren Serengil ve Yaşar İpek davasında karar!  Seren Serengil kimdir?
Seren Serengil ve Yaşar İpek davasında karar! Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil, boşanma aşamasında olduğu eşi Yaşar İpek’in kendisini darp ettiğini iddia etmişti. Yaşar İpek’in yüzüne havluyla vurduğunu ve itekleyerek yaralanmasına neden olduğunu iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Dava görüldü. Mahkeme kararını verdi.

İŞTE MAHKEMENİN KARARI: 

Video kaydı üzerine yapılan incelemede Yaşar İpek’in tartışma sırasında tehdit ve hakarete konu söylemlerde bulunduğu, fakat darp ettiğine ilişkin herhangi bir görüntüsünün bulunmadığı görülmektedir. Yaşar İpek de tartışma sırasında Serengil’e hakaret ve tehdide konu söylemlerde bulunduğunu, ancak darp etmediğini beyan etmiştir.  Yaşar İpek’in Seren Serengil’i havlu ile vurmak ve iteklemek suretiyle darp ettiği soyut beyandan başka bir şey değildir. Kamu davası açılmasını gerektirecek yeterli delil elde edilemediğinden takipsizlik kararı verilmesi gerekmektedir.

BOŞANAMAMIŞLARDI!

Şarkıcı Yaşar İpek’in özel hayatını anlattığı iddiasıyla Seren Serengil’e açtığı boşanma davasının ilk duruşması İstanbul Aile Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya şarkıcı Yaşar İpek, sunucu Seren Serengil ve tarafların avukatları katıldı. Dava dosyasında gizlilik kararı bulunan ve yaklaşık 2 saat süren duruşmanın ardından, taraflar duruşma salonundan çıktı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan şarkıcı Yaşar İpek, açıklama yapmak istemediğini söyledi. Seren Serengil de duruşma çıkışı gazetecilere, ”Arkadaşlar dava dosyasında gizlilik kararı ve yayın yasağı var. O yüzden açıklama yapmam yasak” ifadelerini kullandı.

SEREN SERENGİL KİMDİR?

Türk sunucu, şarkıcı ve oyuncu olan Seren Serengil, 6 Nisan 1971 doğumlu. Oyuncu Öztürk Serengil'in kızı olan Seren Serengil, Şişli, İstanbul’da doğmuştur. Şarkıcı ve oyunculuk yapmaktadır. İlk olarak 1977 yılında “Sarhoş” filminde çocuk oyuncu olarak babası Öztürk Serengil ile birlikte oynayan Serengil, profesyonel oyunculuk kariyerine başladığı 1990 yılında, Mehmet Aslantuğ ile rol aldığı Başka Olur Ağaların Düğünü dizisinin yanı sıra Hakan Ural ile birlikte rol aldığı Alev Gibi Bir Kız filmiyle çıkış yaptı. İlk albümünü “Ayrıldık” 1991’de piyasaya çıkaran Serengil sonrasında birçok şarkıyla müzik kariyerinde ilerlemiştir. 

EN SON ELAZIĞ'A YARDIMA GİTMİŞTİ!

6.8 ile sallanan Elazığ depreminin ardından birçok sanatçıdan destek gelmişti. Seren Serengil'de Elazığ'a giderek oradan fotoğraf yayınladı.  Sosyal medya hesabında küçük bir çocuğu severken çekilen fotoğrafını "Merhaba Elazığ, ben geldim. Hayat böyle bir şey. Acılar, kayıplar, üzüntüler yollarımızı kesiştiriyor. Bende eksik olan sende, sende eksik olan bendeyse birbirimizi tamamlayacağız. tamamladıkça yaralarımızı saracağız." notuyla paylaştı.

Seren Serengil'in mesajındaki "Bende eksik olan sende, sende eksik olan bendeyse birbirimizi tamamlayacağız" cümlesi dikkat çekti.

Alkışlar ve dualar takipçilerinden bolca mesaj alan Serengil'e geldi:

- Allah razı olsun senden Seren.

- Harikasınız helal olsun size.

- Allah senden razı olsun yüreği güzel insan.

- Siz koca yürekli bir insansınız.

- Çok etkilendim

ELAZIĞ'A GİDİYORUM DEMİŞTİ!

Seren Serengil, YouTube'daki partneri Dr. Ali Şahan ile Elazığ Valiliği'nin belirlediği iki aileye 15.000 TL’lik yardım yapacak. Seren Serengil göçük altından çıkarılan 2,5 yaşındaki Yüsra ve annesi için ev tutabileceğini, isterlerse beyaz eşyalarına kadar da alacağını açıkladı. Göçük altında kalan veya aç kalan sokak hayvanlarını da unutmayan Serengil 500 kilogram mama yardımında bulunacak.

YORUMLAR 2
  • vay be arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    seren serengil iyi bir insandı ama tv dedkodu progrmlrı onun klbini kararttı ..inşeAllah bu kez çocuğu olur Allah kucağında gösterir inşeAllah temiz bir sanatcıbabasıda iyi bir insandı öztürk serengil nebilim kız iyiydi ama hayatta eş bakımından yüzühiç gülmedi hep kullandılar parasını yediler
    Cevapla
  • HAKAN TOKÖZ 4 yıl önce Şikayet Et
    demi yaa.. ne kadar üzüldüm bir bilsen. Rabbim salih kullarından eylesin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR