Mesut Özil ve Amine Gülşe Osmanlı tarihi hakkında ders alacaklar

Arsenal'de forma giyen Mesut Özil, yeni evinin tüm dekorasyonunu Osmanlı motif ve tabloları ile yaptırmıştı. Osmanlı tarihine oldukça merakı olan ünlü futbolcu şimdilerde ise eşi Amine Gülşe ile beraber Osmanlı tarihi hakkında özel ders alacak.

ABONE OL
GİRİŞ 03.08.2019 08:02 GÜNCELLEME 04.08.2019 08:55 Magazin
Mesut Özil ve Amine Gülşe Osmanlı tarihi hakkında ders alacaklar
Mesut Özil ve Amine Gülşe Osmanlı tarihi hakkında ders alacaklar

Almanya'da doğup büyüyen başarısı ile tüm dünyada konuşulmayı başaran Mesut Özil, her fırsatta Türk olduğunu vurgulayarak dünya basınında ırkçı olanlara dokunmuştur.

MESUT ÖZİLİN LONDRADAKİ EVİ

Aynı zamanda Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan2ı desteklediğini söyleyen Özil, bazılarının hedefi haline gelmişti. Buna rağmen Özil, 7 Haziran'da nikah masasın oturduğu eşi Amine Gülşe ile olan evini Osmanlı motif ve dekoratifleri ile döşedi.

MESUT ÖZİL VE AMİNE GÜLŞE DÜĞÜN

Özil'in Osmanlı merakı bununla da kalmadı. Büyük imparatorluk hakkında daha detaylı bilgi almak için özel dersler alacak. Lonra'da yaşayın ünlü futbolcu burada Osmanlı tarihini iyi bilen bir uzman arayışına girdi.

AMİNE GÜLŞE ABİSİ ŞAHAN

YAKIN KORUMADAN SONRA ABİ KORUMASI

Ayrıca geçtiğimiz gün eşi ve kendisine saldırıda bulunulmuştu. Özil eşine 24 saatlik yakın koruma tutmuştu. Gülşe'nin abisi ise kardeşini yalnız bırakmayarak sık sık yanında oluyor. 

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

YORUMLAR 2
  • yıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    mıllı takımı secmeyenlere ıbret oldun mesuttttt
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    maaşallah mesut maaşallah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR