Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışmanın rüya gibi evi!

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, oğulları Efehan'ı kucaklarına almadan önce daha geniş ve rahat bir eve taşındı. Beykoz'da villa alan Sayışman'ın rüya gibi evi ortaya çıktı. Eşi Almeda'nın paylaşımlarından görünen ev ağızları açık bıraktırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2020 10:49 GÜNCELLEME 19.04.2020 10:49 Magazin
Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışmanın rüya gibi evi!
Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışmanın rüya gibi evi!

2017 yılında Almeda Abazi, oyuncu Tolgahan Sayışman ile evlendi. Arnavut asıllı model ve oyuncu olan Abazi, Survivor yarışması ile ciddi bir hayran kitlesi elde etmişti. Evlendikten sonra dizi ya da programlarda görünmeyen güzel oyuncu geçtiğimiz aylarda Efehan adını verdiği oğlunu kucağına aldı.

Kocaman kişisel bi bahçesi bir havuzu ve 3 katlı villa

Ancak oyuncu TRT 1 ekranlarında Şampiyon dizisinde yer aldıktan sonra oğullarını rahat ettirmek için daha geniş bir ev aldı. Oğulları dünyaya gelmeden Sayışman, Boğaz manzaralı villayı 8 milyon TL’ye aldı. Ağızları açık bıraktıran fiyata aldıkları villa merak konusu olmuştu. Almeda'nın son paylaşımları villanın rüya gibi olduğunu ele verdi. 

efehan sayışam

Dün annesi ile bir araya gelen güzel isim yaptığı paylaşımla hayranlarını bir kez daha şaşırttı. Abazi'nin annesini görenler hem güzel hem de bir o kadar genç olması hakkında yorumlarda bulundu. Güzelliğini annesinden alan ünlü isim paylaşımın altına "Nonaaaaaaaa... Efe’cik ve anneannesi " notunu yazdı.

almeda abazinin annesi

DAHA ÖNCEDE KIZ KARDEŞİNİ PAYLAŞMIŞTI!

Aylardır bebekten dolayı dışarı çıkmayan Abazi geçtiğimiz gün kız kardeşi ile buluştu. İlda Abazi adındaki kardeşi ile buluştuğu anı sosyal medya hesabından paylaşan oyuncuya hayranları binlerce yorum ve beğeni attı.

almeda abazi

Yorumlarda oyuncunun kız kardeşi ile benzerliğine yer veren hayranları şaşkınlıklarını gizleyemedi. Abazi paylaşımın altına  "teyzos “biraz” guneslenmis ve daha hic gunes’e cikamayan ben & Efehan" notunu yazdı. 

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR