Rihanna'dan Donald Trump'a tepki!

Amerika’da son zamanlarda Teksas, Ohio ve Şikago’da gerçekleşen üç ayrı silahlı saldırının ardından ünlü şarkıcı Rihanna, tepkisini sosyal medyadan gösteren ünlü isimlerin başın yer aldı. İşte, haberin ayrıntıları...

ABONE OL
GİRİŞ 07.08.2019 10:44 GÜNCELLEME 07.08.2019 17:35 Magazin
Rihanna'dan Donald Trump'a tepki!
Rihanna'dan Donald Trump'a tepki!

İki kişinin hayatını kaybettiği ve onlarca insanın yaralandığı olaylardan sonra ülkede beş günlük yas ilan edilmesi üzerine Rihanna, Donald Trump’ın ölümcül saldırılara yönelik tweet’lerinin ardından bu duruma tepki gösterdi. Rihanna, Trump'ın mesajına atıfta bulunarak Instagram hesabında paylaştığı yazıda, saldırılarda ölenler duygu ve düşüncelerini net bir şekilde dile getirdi.

 

Rihanna

Rihanna Donald'ın paylaşımına ilişkin,"Hmm... Donald, ‘terörizmi’ yanlış yazdın! Ülken saatler içinde arka arkaya 30 masum insanın ölümüne sebep olan 2 terörist saldırı yaşadı. Kaliforniya’daki bir başka terörist saldırının henüz sadece günler sonrasında gerçekleşen bu olayda bir terörist YASAL ŞEKİLDE Vegas’ta bir saldırı tüfeği (AK-47) satın alabildi ve ardından Kaliforniya’daki yemek festivaline saatler süren bir araba yolculuğu yaparak aralarında küçük bir erkek bebeğin de olduğu 6 kişinin daha ölümüne sebep oldu! AK-47 almanın VİZE almaktan daha kolay olduğu bir dünya hayal edin! Teröristleri AMERİKA’DA tutmak için bir duvar inşa ettikleri bir dünya hayal edin!!! Teksas, Kaliforniya ve Ohio’daki kurbanların ailelerine ve sevdiklerine dualarımı ve en derin başsağlığı dileklerimi yolluyorum. Kaybınız için çok üzgünüm! Kimse bu şekilde ölmeyi hak etmiyor! HİÇ KİMSE!" yorumunda bulundu.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ;

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR