Sefirin Kızı Montenegro görüntüleriyle gündeme bomba gibi düştü!

Engin Akyürek ile Neslihan Atagül'ü buluşturan Sefirin Kızı'ndan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Sefirin Kızı'nın Montenegro çekimlerinden fotoğraflar geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.11.2019 11:13 GÜNCELLEME 16.11.2019 11:17 Magazin
Sefirin Kızı Montenegro görüntüleriyle gündeme bomba gibi düştü!
Sefirin Kızı Montenegro görüntüleriyle gündeme bomba gibi düştü!

Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Sefirin Kızı'nın Montenegro çekimlerinden kareler gündeme bomba gibi düştü. Balkanlar'ın favori dizisi olma yolunda ilerleyen Sefirin Kızı çekimleri, turistlerin akınına uğrayan Kotor, Budva, Petrovic ve Cetinje’nin ünlü meydan ve sokaklarında yapıldı. İşte, Montenegro'dan bazı kareler...

Sefirin Kızı

Sefirin Kızı set çekimleriSefirin Kızı Engin Akyürek

DİĞER HABERLERİ;

Kısa sürede sağlam bir seyirci kitlesine sahip olan dizi Sefirin Kızı, ünlü oyuncu Engin Akyürek ile Neslihan Atagül'ün hayranlarını buluşturuyor. Gün geçmiyor ki dizinin kadrosuna yeni oyuncular dahil olmasın. Söz dizisinde Nazlı karakteri ile büyük beğeni toplayan İlayda Ildır, Sefirin Kızı alı dizinin kadrosuna katılım sağlayan isim oldu.

İlayda Itır

DİĞER HABERLERİ;

Ege’de yaşanan destansı bir senaryoyu izleyiciyle buluşturacak olan yapımın çekimleri Muğla’da olacak. Atagül, setin kurulacağı mekana yakın bir otelde kalmak yerine kendine ev kiralayacak. Doğayla iç içe olmayı çok sevdiğini her fırsatta dile getiren oyuncu, setin yakınlarında müstakil bir köy evi kiralayacak. Eşi Kadir Doğulu'nun hafta sonları Atagül’ün yanına gideceği söyleniyor.

Neslihan Atagül

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR