Ünlü sunucu Dilay Kemer'den haber var!

Geçtiğimiz yıl kanser teşhisi konan ve 6 ay önce ilik nakli olan Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer, ikinci kez ilik nakli olacağını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.02.2020 12:08 GÜNCELLEME 01.02.2020 12:12 Magazin
Ünlü sunucu Dilay Kemer'den haber var!
Ünlü sunucu Dilay Kemer'den haber var!

Kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Korkmaz, sosyal medya hesabından ikinci kez ilik nakli olacağını duyurarak sevenlerinden dua istedi. İkinci kez ilik nakli olacağını duyuran Korkmaz, bir fotoğrafını paylaşarak altına duygularını tercüme etti. Takipçilerinden çok sayıda dua ve beğeni aldı.

Dilay Kemer ikinci kez ilik nakli oluyor

 "Herkese merhaba, İlk defa bir tbt gününde hastalık zamanından bir şey paylaşmak istedim. 30.08.2018'e ait bu fotoğraf, ilk tedavi-kemoterapi günüm…Aradan geçen 1,5 yılda sayamadığım kadar daha tedavi aldım, hem fiziksel hem ruhsal çok değiştim ama umuyorum ki artık bugün son. Allah'ın izniyle bugün 2. kez ilik nakli oluyorum. Bundan sonraki sürecin uyumlu, kolay, sağlıklı geçmesi için dualarınızı, enerjilerini bekliyorum, gücünüze ihtiyacım var, bana bugüne kadar sevginizi hissettiren güzel kalplerinizden öpüyorum."

NE OLMUŞTU?

Altı ay önce ilik kanserine yakalanan Fenerbahçe TV sunucu Dilay Kemer, yeniden hastalığının nüksettiğini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Takipçilerine bu üzücü haberi veren ünlü sunucunun paylaşımına bir çok yorum geldi.

İŞTE O PAYLAŞIM,

Dilay Kemer

Dilay Kemer'e ünlülerden,meslektaşlarından ve takipçilerden dua ve teselli yorumları geldi.

YORUMLAR 1
  • uCube 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun, ALLAH sabır verendir. Şükretmek en büyük ilaçtır. Rabbim daha beterleri iyi karşılaştırmasın kulunu, umarım biran önce sağlığına kavuşur. Sağlık çok önemli, tüm hastalarımıza allah acil şifalar versin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR