Çöpçüler Kralı filmindeki Hacer'in abilerine şimdi bakın!

Kemal Sunal ve Şener Şen'in başrolünde olduğu Çöpçüler Kralı filminde, Ayşen Gruda'nın abilerinin kim olduğu yıllarca merak konusu olmuştu. Abilerin en büyüğünü usta sanatçı Erdal Özyağcılar canlandırıyordu. Diğer kardeşler ise tanınan isimler değillerdi. Peki bu isimler kimdir? Şimdi ne yapıyorlar?

ABONE OL
GİRİŞ 11.08.2019 10:59 GÜNCELLEME 11.08.2019 15:14 Magazin
Çöpçüler Kralı filmindeki Hacer'in abilerine şimdi bakın!
Çöpçüler Kralı filmindeki Hacer'in abilerine şimdi bakın!

Kemal Sunal'ın kült yapımlarından Çöpçüler Kralı, hem hikayesi hem de oyuncularıyla büyük beğeni toplamıştı. Filmde Ayşen Gruda'nın abilerini oynayan isimler büyük merak uyandırmıştı. Öyleyse şimdi; abilerin en büyüğünü usta sanatçı Erdal Özyağcılar'ın canlandırdığı filmdeki diğer abilerin son hallerine yakından bakalım!

ali ince

Filmde Hacer'in boyacı abisi olarak izlediğimiz oyuncu, Yeşilçam'da hem set arkasında hem de kamera önünde rol almıştı. İnce, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor, Hababam Sınıfı Güle Güle, Ortadirek Şaban, Zavallılar, Veliler Serdarı filmlerinde ve Yaprak Dökümü dizisinde rol almıştır.

necdet doğan

Set işçisi oaln Doğan, 1969 - 2009 yılları arasında 33 yapımda yapım sorumlusu olarak görev almıştır. Doğan, Çöpçüler Kralı dışında Bizimkiler ve Baba Evi dizilerinde de rol almıştır.

çöpçüler kralı hacerin abileri

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR