Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade'den doğum öncesi paylaşım!

41 yaşındaki Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade, doğum öncesi çektirdiği fotoğrafı paylaştı. Kurbanzade, bir ay önce kucaklarına aldıkları kızına kavuşmalarına dakikalar kala çektirdikleri fotoğrafla takipçilerini duygulandırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2019 10:48 GÜNCELLEME 09.09.2019 16:43 Magazin
Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade'den doğum öncesi paylaşım!
Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade'den doğum öncesi paylaşım!

2018 yılında görkemli bir düğün ile dünya evine giren oyuncu Ali Sunal ve sosyetik Nazlı Kurbanzade, geçtiğimiz ay evliliklerinin ilk meyvesi olan kızlarını kucaklarına aldı. Narin adını verdikleri kızları ile bir aylarını deviren Nazlı Kurbanzade "1 ayi devirdik kizimizla..  Aslinda yazicak cok sey var ama once gec kalmis bi kac tesekkurum var"notunu yazarak bu fotoğrafı paylaştı.

NAZLI KURBANZADE

ALİ SUNAL'DAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM!

Oyuncu ve sunucu Ali Sunal, geçtiğimiz hafta baba oldu. Türk Sinemasının efsanesi Kemal Sunal'ın oğlu olan Ali Sunal, eşi Nazlı Kurbanzade ile doğum sonrası ilk paylaşımda bulundu.

ali sunal ve eşi nazlı kurbanzade

Sunal, paylaşımda "Canım babam, ben baba oldum; umarım torununu görüp hissediyorsundur! İnsallah senin gibi bir baba bir aile reisi olabilirim. Narinimi seninle büyüteceğim hemen hemen her çocuk gibi.." notu ile tüm sevenlerini duygulandırdı.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR