Naim filminin afişini halk belirledi

25 Ekim'de vizyona girecek olan, Olimpiyat şampiyonu milli halter Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan Naim filminin afişini, sosyal medyadan yapılan anket ile halk belirledi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.09.2019 09:30 GÜNCELLEME 05.09.2019 16:11 Magazin
Naim filminin afişini halk belirledi
Naim filminin afişini halk belirledi

Ekim ayında vizyona girecek olan Cep Herkülü: Naim filminin afişini halk belirledi. Sosyal medyada paylaşılan afişlerden en çok oy alanı, Naim Süleymanoğlu'nun sırtına Türk vatandaşlarının elinin değdiği kare oldu.

İŞTE O AFİŞ:

naim afiş

EREN BÜLBÜL DETAYI

Olimpiyat şampiyonu milli sporcumuz Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan ve 25 Ekim'de vizyona girecek olan Naim filmi hem oyuncu kadrosu hem de soundtrack müziğiyle çok konuşuldu. Çekimleri halen etap etap devam eden filmle ilgili güzel bir detay daha ortaya çıktı. 

eren bülbül

Naim Süleymanoğlu'nun 1986'da Türkiye'ye getirilişinin anlatıldığı sahnede, Trabzon'da şehit olan 15 yaşındaki kahraman Eren Bülbül'e yer verildi. Hikaye gereği; uçağın güvenliğini sağlayan F4 Efeler filosunun komutanı, bir anons geçiyor. Komutan, uçakta bulunan Süleymanoğlu'na, "Ben Yarbay Eren Bülbül, vatanınıza hoşgeldiniz." diyor ve kahraman şehidimiz Eren Bülbül'e selam yolluyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR