Emrah eşinden boşanıyor mu? Emrah'ın eşi Sibel Erdoğan son noktayı koydu!

Hem şarkıcı hem de oyuncu olan şarkıcı Emrah'ın eşi Sibel Kirer'den boşanacağı iddia edilmişti. Ünlü şarkıcıdan tüm bu iddialara cevap niteliğinde bir fotoğrafla boşanmadığını belli etti. Ancak hava limanında magazin muhabirlerinin çektiği görüntülere göre canı sıkkın olduğu karelere yansıdı. Çıkan bu haberlerle ilgili son noktayı Sibel Erdoğan koydu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.03.2020 08:54 GÜNCELLEME 03.03.2020 08:54 Magazin
Emrah eşinden boşanıyor mu? Emrah'ın eşi Sibel Erdoğan son noktayı koydu!
Emrah eşinden boşanıyor mu? Emrah'ın eşi Sibel Erdoğan son noktayı koydu!

2014’te şarkıcı Sibel Kirer ile nikah masasına oturan Emrah, geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Aynı evde kalmaya devam eden, birlikte tatile de giden Emrah-Sibel Erdoğan yakın çevrelerine “Anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu durumu çocukların da rahat atlatmasını istiyoruz” dediği öğrenilmişti.

Yurtdışından gelen arkadaşlarıyla alışverişe çıkan Erdoğan, evliliklerinde bir sorun olmadığını söyledi. Kirer “Boşansak ortaya çıkardı, biz boşanmadık. Yüzüğüm de parmağımda. Evleri ayırdığımız doğru değil” diyerek iddialara son noktayı koydu. Sibel Erdoğan, eşinin müzik ve film çalışmaları içinde olduğunu söyledi.

NE OLMUŞTU?

Son günlerde magazin sayfaları ünlü isimlerin uzun süredir beraber oldukları eşlerinden boşanma haberleriyle çalkalanıyor. Bu kez de kötü haber şarkıcı Emrah ve Sibel Kirer’in boşanacağı haberleri gelmişti. Kirer’in 20 gündür Afyon’daki baba evinde kaldığını ve çiftin Çağlayan Adliyesi’ne boşanma davası için başvurduğunu iddia edilmişti. Çıkan bu haberlerin ardından Emrah'ın eşi Sibel ile beraber Tayland'a tatile gittiği öğrenildi. 

emrah ve sibel

Sibel Erdoğan ile Bangkok'taki King Power isimli gökdelenin zirvesine çıkan sanatçı, 78. kattan paylaşımlar yaptı. Emrah ile eşinin, zemini cam olan gökdelenden verdiği pozlara, "Romantizmin zirvesindeler" yorumları geldi.

emrah ve eşi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR