Ünlü şarkıcılar Emine Bulut'un kızı için aynı sahnede

Geçtiğimiz günlerde eski eşi tarafından, 10 yaşındaki kızları önünde katledilen Emine Bulut, tüm ülkeyi yasa boğmuştu. 26 yaşındaki şarkıcı Zeynep Bastık da bu yaşanan olaya sessiz kalmamış ve gelirinin Emine Bulut'un kızına bağışlanacağı bir konser organize etmişti. O konser, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

ABONE OL
GİRİŞ 29.08.2019 09:22 GÜNCELLEME 29.08.2019 12:18 Magazin
Ünlü şarkıcılar Emine Bulut'un kızı için aynı sahnede
Ünlü şarkıcılar Emine Bulut'un kızı için aynı sahnede

Eski eşi tarafından evladının gözü önünde katledilen Emine Bulut, tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu.. Bulut'un 'Ölmek istemiyorum' ve kızı Bilge'nin 'Anne lütfen ölme' sözleri, bu olayın yankısı olmuştu. Genç şarkıcı Zeynep Bastık'ın da, Bilge'nin psikolojik tedavisi ve eğitimi için organize ettiği konser geniş ilgi toplamıştı. O konser, 14 şarkıcının katılımıyla gerçekleşti.

zeynep bastık

Alana gelen kişilerden alınan bilet paraları, Bilge için bağışlanacak. Amaç; Bilge'nin psikolojik tedavi görmesi ve iyi bir eğitim, gelecek hakkı sunulmasını sağlamak.

konser alanı

NE OLMUŞTU?

Kadına şiddete yönelik yapılan bu haksız cinayetler herkesi yasa boğuyor. Kırıkkale’de yaşanan eski eş dehşeti Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Eski eşi tarafından kızının gözü önünde bıçaklanan Emine Bulut'un son görüntüleri sosyal medyada yeniden yayılırken, Bulut’un bıçaklanmasının hemen ardından sarf ettiği “Ölmek istemiyorum” sözü ise yürekleri dağladı. Annesi gözleri önünce can veren 10 yaşındaki kız çocuğunun "Anne ne olur ölme" sözleri tüm Türkiye'nin kanını dondurdu. Yetenekli şarkıcı Zeynep Bastık'tan bu olaya ilişkin büyük bir destek geldi.

Zeynep Bastık

Zeynep Bastık,"28 Ağustos’ta Çeşme Amfi Tiyatrodaki konserimin tüm gelirini Emine’nin kızının eğitimi ve psikolojik desteği için ilgililere bağışlayacağız. Sanatçı dostlarımdan da destek olmak isteyen olursa herkesi sahnemi paylaşmaya bekliyorum" duyurusunda bulundu.Zeynep Bastık paylaşımı

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR