Buket Aydın'ın fotoğrafı sosyal medyayı salladı!

Spiker Buket Aydın, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı röportajdan bir kare paylaştı. Aydın'ın paylaşımdaki kilolu hali hayranlarını şaşırttı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.08.2019 11:02 GÜNCELLEME 29.08.2019 12:16 Magazin
Buket Aydın'ın fotoğrafı sosyal medyayı salladı!
Buket Aydın'ın fotoğrafı sosyal medyayı salladı!

CNN Türk 40 adlı programın sunuculuğunu yapan aynı zamanda Kanal D'ninde haber spikerliğini yapan Buket Aydın, kısa bir zaman önce Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la röportaj yaptı.

buket aydın

Aydın, uçakta yaptığı röportajdan kare paylaştı. Takipçileri ünlü spikerin kilo aldığına dair yorumlarda bulundu. Bazı hayranları yanlış açı kurbanı olduğunu vurguladı. Kısa zamanda fotoğraf sosyal medyada olay oldu. 

RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE BUKET AYDIN

BUKET AYDIN KİMDİR?

1 Ocak 1985'de Bursa'da dünyaya gelen Buket Aydın, mesleğine özel bir radyoda haber spikerliği yaparak başladı. Sonra Kanaltürk kanalına girerek spor bülteni ve daha sonra hafta sonu ana haber bültenlerinde sunuculuk yaptı. Kanal Türk'ten ayrıldıktan sonra TRT Türk kanalına geçerek program sunuculuğu yapan Buket Aydın 2011 yılı Nisan ayında yeniden yapılanmaya geçen NTV'ye transfer olarak haber kuşaklarında sunuculuk yapmaya başladı. 2013 yılında iş adamı Erce Baykal'la evlenmiştir.

buket aydın

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR