Kim Kardashian: Beşinci çocuk fikrinden vazgeçtim!

Ünlü yıldız Kim Kardashian, eşi Kanye West ve dört çocuğu ile birlikte evinde karantina altında kalıyor. Koronavirüs salgını olmadan önce beşinci çocuk istediğini söyleyen Kardashian, artık vazgeçtiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.04.2020 13:48 GÜNCELLEME 03.04.2020 14:06 Magazin
Kim Kardashian: Beşinci çocuk fikrinden vazgeçtim!
Kim Kardashian: Beşinci çocuk fikrinden vazgeçtim!

Milyonların takip ettiği 39 yaşındaki ünlü yıldız Kim Kardashian, evde çocuklarıyla birlikte izolasyon durumundayken hayalini kurduğu beşinci çocuk fikrinden vazgeçtiğini açıkladı.“Dört çocukla evde olunca, bir dakikalığına bir başkasını daha düşündüğümde kesinlikle vazgeçmeme neden oldu. Gerçekten çok zor” şeklinde konuştu.

Kim Kardashian

EŞİM AÇIK GİYMEMİ İSTEMİYOR!

Kim Kardashian, giyim tarzı ile gündemeden düşmeyen ünlü isimlerden biri. Rap yıldızı ve 2024 yılı için Amerika başkanlığına adaylığını koyan Kanye West'in kendisine açık giyinmemesi uyarısı bulunduğunu itiraf eden Kardashian, eşinin bu talebini olumlu karşılıyor.

kim kardashian

Eşinin kendisini açık kıyafet konusunda uyardığını açıklayan Kardashian, "Bunu anlayışla karşılıyorum açıkçası çocuklarım için daha uygun bir görünüme sahip olmak" şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLERİ;

Ünlü fenomen Kim Kardashian, Vogue Arabia’nın eylül sayısında eşi Kanye West’e röportaj verdi. Röportajdan sonra “Daha önce neden yapmadım” diyerek pişmanlığını dile getirdi. Dünyanın tanıdığı Kim Kardashian, özel hayatıyla alakalı özel açıklamaları takipçileriyle paylaştı.

Kim Kardashian Kanye West

Kardashian, “Para her zaman amaçtır ama benim için şöhret olmak çok önemli. Şöhrete utanç verici bir şekilde takıntılıydım. Ünlü olmanın bağımlılık yaptığı konusunda hem fikirim" açıklamasıyla şöhrete olan tutkunluğunu dile getirdi.

West eşi Kardashian'a en sevdiği kız kardeşinin kim olduğu sorusuna karşılık Kardashian,“Bu ilişkilerimizdeki iniş ve çıkışlara göre değişiyor. Bence bu yıl çok güçlü bir Kim – Khloe yılı oldu. Kendall ve Kylie ile de oldukça yakınımdır. Fakat Kourtney ve Khloé ile çok fazla zaman geçirdim. Birlikte anlatacak çok fazla anımız ve ortak arkadaşlarımız var. Khloe ile çok fazla yakınımdır ama bu yıl birbirimize daha fazla bağlandık” yanıtını verdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR