Buse Varol'dan aile paylaşımı!

Sosyal medyayı en sık kullanan ünlüler arasında neredeyse birinci olan oyuncu Buse Varol ve türkücü eşi Alişan, paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Varol, oğlu Burak ve eşi Alişan'la hafta keyfini paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2019 09:45 GÜNCELLEME 08.09.2019 13:42 Magazin
Buse Varol'dan aile paylaşımı!
Buse Varol'dan aile paylaşımı!

2018 yılında oyuncu Buse Varol ile nikah masasına oturan Alişan evliliklerinin ilk meyvesi olan Burak'ı kucaklarına aldı. Sürekli paylaşım da bulunan ünlü çiften haftanın paylaşımını yaptı. 

buse varoldan haftanın paylaşımı

Bebek Burak'ın hemen hemen her anını sosyal medya hesabından paylaşan çiftten Alişan'ın son paylaşımı olaylı oldu. Kendi çocukluk fotoğrafı ile Burak bebeği birleştiren bir fotoğraf paylaşan ünlü türkücü altına "Annesi duymasın da bana benziyo sanki Burak:)) Sizce??" sorusunu yazdı.

alişanın benzetme paylaşımı

Takipçilerinin çoğu Burak'ın babasına benzediğine dair yorumlar yaptı. Konu ile ilgili Buse Varol henüz bir atakta bulunmadı. Alişan, evlendiğinden beri eşi ve oğlunu bir an olsun yalnız bırakmıyor.

alişan ve oğlu burak

Bu bakımdan sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük taktir topladı. Hemen her anlarını beraber geçiren aile adeta sosyal medyanın örnek ailesi olarak söz ediliyor. 

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR