Muazzez Ersoy hakkında şaşırtan açıklama: Sahneyi çamaşır suyuyla yıkıyor

Usta sanatçı Muazzez Ersoy, konsere gittiği her yerde ilk önce tüm kulisin tepeden tırnağa çamaşır suyuyla temizlenmesini istediği haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2019 08:27 GÜNCELLEME 10.09.2019 08:28 Magazin
Muazzez Ersoy hakkında şaşırtan açıklama: Sahneyi çamaşır suyuyla yıkıyor
Muazzez Ersoy hakkında şaşırtan açıklama: Sahneyi çamaşır suyuyla yıkıyor

Sesi ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle kendine hayran bırakan Muazzez Ersoy hakkında Sabah Gazetesi Özlem Avcı şaşırtan bir açıklama yaptı. Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Türk müziğin sevilen sesi Muazzez Ersoy'un konser öncesi takıntısını öğrenen Avcı, Ersoy'un tam bir temizlik hastası olduğunu duyurdu.

muazzez ersoy

Konser öncesinde kendisini kulisinde ziyaret edenler Ersoy'a hayranlıkla baktı. Temizlik hastalığı olduğunu farkına varıldıktan sonra kendisi hakkında bahseden usta sanatçı "konsere gittiği her yerde ilk önce tüm kulisin tepeden tırnağa çamaşır suyuyla temizlenmesini istediğini " söyledi. Hatta yeterli bulmazsa bezi eline alıp kendisi de kulisi temizlediği zamanların olduğunu da vurguladı.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla
  • Yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    ÇamaŞIR SUYU ZEHİRLİ. KULLANMA.!!!
    Cevapla
  • gfhfmj 4 yıl önce Şikayet Et
    adnan oktarla sahnede sarıldığınız günü unutmayacağız tabi.
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    iyide,çamaşır suyu koku yapmıyormu,ve kokusu sese zarar verebilir.1-2 saatsizde geçmiyor kokusu.seyircide rahatsız olabilir.garip geldi,kokmayan çamaşır suyu varsa markasını bizede söylesin,magazine olay yaratacak malzeme arayışı gibi.
    Cevapla
  • Kevser 4 yıl önce Şikayet Et
    Bingonun oksijenli camasır suyu, genellikle bebek ve çocuk olan evler alıyor kokusuz camasır suyu ve cokta guzel. Küçük marketlerde bulamazsınız avmlerde yada çocuk magzalarında var e-bebek, civilim gibi
    Cevapla
  • Türkmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimbilir belkide ardından parfüm yada kolnya ile sildirip yıkatıyordur. Bunların etkisi sonraki yıllarda tıpkı maykıl ceksinin iskelotor haline dönüşü gibi ortaya çıkar, çıkacakta.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR