Ahmet Kural'dan hayranlarını sevindiren evlilik haberi!

Baba Parası beyazperde filmiyle seyirci kitlesi toparlayan Ahmet Kural, avukat Çağla Gizem Çelik ile önümüzdeki yaza evleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 23.01.2020 12:58 GÜNCELLEME 23.01.2020 13:01 Magazin
Ahmet Kural'dan hayranlarını sevindiren evlilik haberi!
Ahmet Kural'dan hayranlarını sevindiren evlilik haberi!

Sansasyonel bir haberle adı şarkıcı Sıla ile anılan Ahmet Kural'ın hayranlarına bir sevindirici haber daha. Kural, yaklaşık 3 ay boyunca beraber olduğu avukat Çağla Gizem Çelik ile resmiyete atılan adımlarla sağlam şekilde yürüyor. Ailelerin tanışma evresinin tamamlanmasından sonra ikili 2020 yılının ilk aylarında nişan yaza doğru ise düğün yapacak.

Ahmet Kural

KADIN KILIĞINA GİRDİ!

Üç farklı tipleme ile seyircilerin karşısına çıkacak olan oyuncu Ahmet Kural, başrolleri Murat Cemcir, Devrim Yakut, Rasim Öztekin ile paylaşacak. Kadın rolüne gireceğini söyleyen Kural, bu role yapılan hazırlığın zorlayıcı bir süreç olduğundan ayrıca bahsetti.

Ahmet Kural

Kural, "Bu rollerden birinde kadın oluyorum. Kadını oynamak başlı başına fiziki ve ruhsal hazırlık istiyor. Öte yandan bir de şivesiyle de apayrı bir komiklik yaşatan Kıbrıslı taksi şoförü Selim var. Finalde de farklı sürpriz bir tip daha geliyor... Replikleri, makyajı ve davranış biçimleri tamamen farklı bu üç tipi, aynı yapımda oynamak, zor olduğu kadar da büyük bir şanstı" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 1
  • Gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yine boş bir film geliyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR