Karantinada İspanyolca öğrenen Can Yaman'ın İispanyol hayranlarına mesajı dikkat çekti!

Karantina günlerinde İspanyolca öğrenmeye başladığını söyleyen Can Yaman, İspanyol hayranlarına sosyal medya hesabı üzerinden mesaj göndermeyi ihmal etmedi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2020 10:39 GÜNCELLEME 12.04.2020 09:56 Magazin
Karantinada İspanyolca öğrenen Can Yaman'ın İispanyol hayranlarına mesajı dikkat çekti!
Karantinada İspanyolca öğrenen Can Yaman'ın İispanyol hayranlarına mesajı dikkat çekti!

İspanyollara benzetilmesi ve hayran kitlesinin çoğunluğunun İspanyollardan olması, ünlü oyuncu Can Yaman'ı karantina sürecinde İspanyolca öğrenmeye itti. Hali hazırda İngilizce'yi bilen Yaman, yabancı diline bir dil daha ekliyor. Geçen gün sosyal medya hesabı üzerinden İspanyolca bir paylaşımda bulunan oyuncu, yabancı hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı.

Can Yaman haberleri

"Hala İspanyolca çalışıyorum ve zaten biraz konuşmaya başladım. Şimdi ne yazdığınızı daha iyi anlayabiliyorum. Karantina bitene kadar daha fazlasını öğrenmeyi umuyorum :) Herkese selamlar"

DİZİ PARTNERİ BELLİ OLDU!

Can Yaman ile Özge Gürel daha önce Dolunay isimli bir dizide birlikte kamera karşısına geçmişlerdi. İkili yıllar sonra yine bir dizi için yan yana gelecek. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Can Yaman ve Özge Gürel, Gold Film yapımcılığıyla yaz aylarında ekrana gelecek olan "Bay Yanlış" isimli dizide partner olacak.

Can Yaman'ın partneri Özge Gürel olacak

CAN YAMAN ÇİZMEYİ AŞTI!

Son zamanlarda Can Yaman'ın yaptığı çirkin açıklamalar ve hareketleri, medya dünyasında hoş karşılanmadığı gibi oyuncunun kariyerini zedelemeye de yol açıyor. Yaman'ın, İspanya'da tercümanıyla katıldığı programda bir hayranının sorduğu soruya çirkin bir yanıt  vermesi üzerine Şubat'ta çekimlerine başlanılacağı dizi yönetmeni Faruk Turgut tarafından iptal edildi.

Can Yaman

Ünlü yönetmen dizinin iptali hakkında,“Can çizmeyi aştı. Yaptığı açıklamalar talihsizdi. Diziyi eylüle kadar rafa kaldırıyoruz” açıklamasını yaptı.

DİĞER HABERLERİ;

Ünlü oyuncu Can Yaman'ın çıkacağı Avrupa turundan, meslektaşları Burak Özçivit ve Engin Altan Düzyatan'ın aksine davetlerden para almayacağı konuşuluyor. Yunanistan-Atina'da bir talk şov programına katılmaya hazırlanıyor. Tur takviminin sırasına göre; Hilton Otel'de kendisi için verilen 200 kişilik partide yer alacak.

Can Yaman

İtalya-Roma'da bir talk şov gösterisine gideceği ve Hello dergisi için kapak çekimi yapacağı söyleniyor.

Can Yaman paylaşımları

Yapımcısı Faruk Turgut ile Cannes'da kendisi için organize edilen geceye katılacağı ve bir hafta için İspanya turuna çıkacağı da söylentiler arasında.

Can Yaman haberleri

Dolunay ve Erkenci Kuş'un en çok izlendiği Güney ve Kuzey Amerika turuna çıktıktan sonra 21 günlük bedelli askerliğini tamamlayacağı ve askerlik dönüşü yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı, senaryosunu ise Birol Güven'in kaleme aldığı filmde Yaman'ın başrol oyunculuğunu üstleneceği bekleniyor.

Yaman'ın gittiği turda gördüğü yoğun ilgiye ilişkin, bazı insanların bu kalabalığı kurgu olarak görmesine ünlü oyuncu yanıt vermeyi ihmal etmedi.

"İNSANLARIMIZI NİYE BÖYLE KISKANÇ!"

Yaman, “Dizilerim orada yayınlandığı için fotoğraf çektirmek isteyen olur diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. İddiaya gelince; haset dolu söylemler. İnsanlarımız niye böyle kıskanç? Gurur duyulması gereken şeyler ama haset duyguları ağır basıyor” şeklinde bir serzenişte bulundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR