Azra Akın müjdeyi verdi! Çok yakın zamanda...

İki yıl önce Atakan Koru evlenen Azra Akın, oğlu Demir ile alışveriş yaparken görüntülendi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2019 08:58 GÜNCELLEME 29.09.2019 08:58 Magazin
Azra Akın müjdeyi verdi! Çok yakın zamanda...
Azra Akın müjdeyi verdi! Çok yakın zamanda...

Evlendikten sonra Edirne'ye yerleşen 2002 Türkiye ve Dünya Güzeli Azra Akın AVM turunda görüntülendi. Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtsız bırakamayan Akın,  “Oğlum Demir artık bir yaşına geldi. Çalışmaya başlayacağım” dedi.

Akın, “Hem iş hem annelik zor olmayacak mı” sorusuna ise tepki gösterdi: “Bu soruyu, hep kadınlara soruyorsunuz. Erkeklere soruluyor mu bu soru? Çocuğun anneye ne kadar ihtiyacı varsa babaya da var.” diyerek yanıt verdi.

"ÇOK ÖZEL ANLAR"

Akın, "Demir ile geçen günler çok özel anlar. O minik ayakları çok özleyeceğim. Uyanıyoruz, kahvaltı yapıyoruz sonra oyun başlıyor, sonra öğlen yemeği. Doğada olmayı çok seviyor. Banyo zamanı çok keyifli geçiyor. Hayvanlara çok meraklı. Kedi, köpek çok seviyor. Fiziksel aktivite çok seviyor. Şu an 10 aylık, çok küçük." dedi.

azra akın

"Bir anne olarak, öncelikle bir insan olarak birbirimizin kilolarıyla ilgilenmemiz çok ayıp. Hele bir anneye (Fahriye Evcen) bunun yapılması çok yanlış.Ben bir ablayım, kardeşlik ne kadar güzel biliyorum. O yüzden Demir'e kardeş düşünüyoruz, kısmet." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR