Çukur dizisi Neslican Tay'ı unutmadı!

Ekranların sevilen dizisi ve reyting rekortmeni Çukur, dün akşam yayınlanan bölümünde verdiği mücadele sonrasında hayatını kaybeden Neslican Tay'ı unutmadı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2019 09:11 GÜNCELLEME 24.09.2019 14:26 Magazin
Çukur dizisi Neslican Tay'ı unutmadı!
Çukur dizisi Neslican Tay'ı unutmadı!

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur,  üçüncü sezon ikinci bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Gündemdeki konulara yaptığı ince göndermelerle bilinen dizide hayatını kaybeden Neslican Tay unutulmadı.

Tümörden sol bacağını kaybeden 21 yaşındaki Neslican Tay, geçtiğimiz hafta dördüncü kez yakalandığı kanserden dolayı tedavi gördüğü yoğun bakımda hayatını kaybetmişti. Verdiği mücadele ile tüm Türkiye'ye cesaret veren ve sonrasında ölümü ile yasa boğan Neslican Tay için Çukur dizisinde boş bir duvara "Gerçek zaferler asla pes etmeyenlerindir. Neslican Tay Çukur'a umut oldun, seni asla unutmayacağız" yazıldı.

İŞTE O DUVAR YAZISI;

Çukuır

Çukur'daki bu anlamlı sahne izleyicilerden tam not aldı. Birçok Twitter kullanıcısı dizideki sahnenin fotoğrafını paylaşarak, 'Yine çok güzel bir farkındalık yarattınız, tebrikler', 'Bu ayrıntı için teşekkürler' ve 'Ne hoş, ne ince bir düşüncedir yine bu' gibi yorumlar yaptı.

çukur dizisi

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR