Gökçe Bahadır'ın yeni projesi belli oldu!

Oyunculuğu ile gündeme geldiği kadar şarkıcılığa atılmasıyla da gündeme gelen medyatik isim Gökçe Bahadır'ın yeni projesi belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.10.2019 09:57 GÜNCELLEME 27.10.2019 09:57 Magazin
Gökçe Bahadır'ın yeni projesi belli oldu!
Gökçe Bahadır'ın yeni projesi belli oldu!

Gökçe Bahadır, Sezen Aksu’nun şarkılarından ilham alınarak hazırlanan İzmir’in Kızları müzikalinin başrolü oldu. Bahardır, Minik Serçe’nin şarkılarını seslendirecek.Yapım şirketi Most Production ile her konuda uzlaşan Bahadır, yapımcı ile beraber Sezen Aksu'nun evine giderek, müzikalde hangi şarkıları seslendireceğine karar verecek.

Bahadır “Hem eğlenip, hem güleceğimiz hem de hüzünleneceğimiz bir iş olacak” şeklinde açıklamada bulundu.

GÖKÇE BAHADIR'IN GÜZELLİK SIRRI!

Erkan Kolçak Köstendil’in dört kıta, 13 ülkede oynadığı ’12 Numaralı Adam’ oyununun Türkiye turnesinin finali İstanbul’da gerçekleşti. Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen galaya; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Gökçe Bahadır, Leyla Lydia Tuğutlu, Bülent Emrah Parlak ve Bige Önal gibi birçok ünlü isim katılım sağladı. Magazinci arkadaşlar tarafından formunu nasıl koruduğu sorusuna Gökçe Bahadır sırlarını açıklayarak yanıt verdi.

Gökçe Bahadır

37 yaşındaki oyuncu Bahadır,"Sporla aram çok iyi. Biraz yoga, biraz dalış bir de boks yapıyorum” şeklinde açıklama yaptı.

YORUMLAR 1
  • serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Hangi güzellik?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR