Angelina Jolie sosyal izolasyon sürecinde aile içi şiddet uyarısında bulundu!

Angelina Jolie, Time dergisi için kaleme aldığı makalede, sosyal izolasyon sırasında aile içi şiddete ve tacize maruz kalan çocuklara dikkat çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2020 10:30 GÜNCELLEME 14.04.2020 11:18 Magazin
Angelina Jolie sosyal izolasyon sürecinde aile içi şiddet uyarısında bulundu!
Angelina Jolie sosyal izolasyon sürecinde aile içi şiddet uyarısında bulundu!

Koronavirüsten yetişkinler kadar etkilenmeye çocukların bu dönemde evdeki yetişkinler tarafından istismarını denetleyen ve önleyen sosyal ağlardan uzak kaldığını belirten Jolie; herkesi bu konuda daha dikkatli olmaya davet etti.

Angelina Jolie haberleri

Jolie'nin aile içi şiddete değindiği makalesinde: "Corono virüs dolayısıyla çocuklar arkadaşlarından, okullarından ve düzenli hayatlarından uzak kalıyor. Binlerce insan evde kalmaya özen gösterirken bu durum çocukların eğitim hayatını düşünmemizi gerektirdiği kadar onların ruhsal sağlıklarını da önemsememizi gerektiriyor. Karantina yalnızca sosyal hayatın askıya alınması demek değil, aile içi şiddetin ve çocuk istismarının daha kolay gerçekleşmesi demek. Çünkü bu tarz durumlarda yetkilileri bilgilendiren taraf genellikle üçüncü kişi oluyor; rehberlik öğretmeni, sınıf öğretmeni ya da beden eğitimi öğretmeni gibi"

Angelina Jolie aile içi şiddete değindi

"Buna hazırlıksız yakalandığımızı düşünüyorum ama yine de toplum olarak üstümüze düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz. Çocukları, aileleri hayatlarının sonuna kadar etkileyecek istismar ve şiddet olaylarına şahitlik ederseniz lütfen bunu yetkililere bildirin"

Angelina Jolie'nin sosyal izolasyon sürecine ilişkin açıklaması

"Karantina sürecinde birbirimizden fiziksel olarak ayrı olsak da ailelerimizi, arkadaşlarımızı, yakınlarımızı korumak için bir şeyler yapabiliriz. Durumunun hassas olduğunu düşündüğünüz kişileri en azından günde bir defa arayın. Onlara gerçekten nasıl olduklarını sorun. Yardıma ihtiyaçları olup olmadığını sorun."

ANGELİNA JOLİE'DEN GELEN İTİRAF HAYRANLARINI ÜZDÜ!

Yumurtalık kanserinden hem annesi hem de teyzesini kaybeden ünlü oyuncu Angelina Jolie, aile hastalığı olabileceği düşüncesiyle tedbir amaçlı rahmini, göğüslerini ve rahmini aldırmıştı. Buna dair duygusal açıklamalarda bulunan Jolie, hayranlarını üzdü.

Angelina Jolie haberleri

Angelina Jolie,"Çocuklarım büyürken orada olma ve torunlarımı görme şansımı yükseltmek için seçim yaptım. Umarım seçimlerim biraz daha uzun yaşamama izin verir" şeklinde yürek burkan bir itirafta bulunurken hayatının en acı anına,"Bir keresinde annem kemoterapi alırken yanında oturup elini tuttuğumu hatırlıyorum. Annem morarmaya başladığında da koşup hemşireyi çağırmak zorunda kaldım" sözleriyle açıklık getirdi.

GÖRÜNMEZ YARA İZLERİM VAR!

Ünlü Hollywood oyuncusu Angelina Jolie, Bazaar dergisine verdiği röportajı ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Yurt dışına taşınmak istediğini ancak çocuklarının 18 yaşına gelmelerini beklediğini ifade eden Jolie, hayatına ilişkin açıklamalara yer verdi.

Angelina Jolie

Ünlü oyuncu Brad Pit ile boşanan Angelina Jolie, üzücü boşanma sürecine ilişkin olarak,“Bedenim son on yılda, özellikle de son dört yılda çok şey yaşadı ve bundan dolayı hem görünür hem görünmez yara izlerim var” açıklamasında bulundu.

Angelina Jolie

Görünmez olanlar ile mücadele etmek zordur diye söze başlayan Jolie,“Hayatın pek çok dönüm noktası var. Bazen incinirsiniz, sevdiklerinizi acı içinde görürsünüz ve ruhunuzun istediği kadar özgür ve açık olamazsınız. Yeni veya eski değil, ama kanın vücuduma geri döndüğünü hissediyorum” şeklinde konuştu.

Angelina Jolie paylaşımları

DİĞER HABERLERİ;

Oyunculuk mesleğine özel hayatını karıştırmayan başarılı oyuncu Angelina Jolie, son zamanların ilgi çeken "Maleficent" filmi galası için objektif karşısına geçti. Çocuklarıyla birlikte galaya katılan Jolie, makyajı, kıyafeti ve asaletli duruşuyla gecenin yıldızı oldu.

İŞTE, JOLİE'NİN GÖRÜNTÜLERİ;

Angelina Jolie

Angelina Jolie Maleficent filmi galası

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Ayse yazgan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaptigin yorum cok çirkin .sen aynanin karşisina geç kendinle hesaplaş bakalım ne rezillikler çikacak
    Cevapla
  • Ayse yazgan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaptigin yorum cok cirkin sen aynanın karsisina gec kendinle hesaplaş bakalim ne rezillikler cikacak
    Cevapla
  • Şahin 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayatın hep böyle laylaylom gideceğini mi zannettin, bir zerre acımıyorum, çünkü siz yaptığınız ahlaksızlıklarla insanlığı zehirlediniz, Allah da seni o müfsid yönünden cezanı verdi, ha bu arada, bu çektiklerin burda biter mi? Hiç öyle düşünme, daha en büyük hesap var!!
    Cevapla
  • Serap 4 yıl önce Şikayet Et
    Gidip geldiniz herhalde. Görmüş gibi konustugunuza göre..
    Cevapla
  • Gülşah 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimsin be! İnsanları yargılıyorsun bakalım hesap gününde sana ne olacak otur bunu düşün bence olurmu, haşa hepiniz Allah kesildiniz başımıza... O günahkar dediğin kadın kaç çocuğun karnını doyuruyor yardım ediyor.
    Cevapla
  • Fatma Morcan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kinci bir bakis. Allahin sifatlarina hic yakismiyor. Asil bu kotu dusuncelerin hesabi senden sorulacak. Pisman olacaksin ama affedileceksin Cunku Allah affedicidir. Senin gibi kinci degil.
    Cevapla
  • Hande'ye 4 yıl önce Şikayet Et
    Ateistler hesap gününden hariç tutulmuyor. Onlar kabul etmeseler de Allah'ın kuludurlar.
    Cevapla
  • Hande 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalniz ablamiz ateist
    Cevapla
  • Hamd.. 4 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman olmasını dilerim çünkü çektiği acıları dua namaz ile kendisine şifa olur
    Cevapla
  • Deniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Habere bak,birde yorumlara bak !!inan o kadının mücadelesini veremeyen o kadar insan varki!!Allah siva versin hidayete erdirsin ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR