Naomi Campbell'dan Meghan Markle'a destek!

Sussex Düşesi Meghan Markle'ın son zamanlarda medyanın baskısına maruz kalması, eşi Prince Harry olmak üzere Meghan'ın sevenlerini üzmüştü. Ünlü model Naomi Campbell, bu durumda Meghan'dan desteğini ifade eden açıklamalara yer verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.11.2019 10:12 GÜNCELLEME 13.03.2020 09:23 Magazin
Naomi Campbell'dan Meghan Markle'a destek!
Naomi Campbell'dan Meghan Markle'a destek!

Basında sürekli olarak çıkan olumsuz haberler üzerine Meghan Markle, The Mail of Sunday gazetesine dava açmıştı. Açtığı davanın haklılığını savunanlar arasında ünlü model Naomi Campbell da yer aldı.

naomi campbell Meghan Markle'a destek verdi

Campbell,"Meghan'ın bununla nasıl başa çıktığını bilmiyorum ve kendini savunmak için harekete geçmesine gerçekten sevindim. Bravo. Meghan için iyi" sözleriyle Meghan'dan desteğini eksik etmedi.

NE OLMUŞTU?

72 kadın milletvekili, Sussex Düşesi Meghan Markle’a, basın tarafından kendisine ve ailesine uygulanan ‘artık zamanı geçmiş sömürgeci’ baskıya karşı dayanışmalarını bir açık mektup ile gözler önüne serdi. Farklı siyasi görüşteki milletvekilleri, Markle’ı, “Tatsız ve yanıltıcı haberlerle dolu ulusal gazetelerin sizi, karakterinizi ve ailenizi rahatsız etmesine karşı duruyoruz” denilen mektupla destekledi.

Meghan Markle

72 kadın milletvekillerinin “Tatsız ve yanıltıcı haberlerle dolu ulusal gazetelerin sizi, karakterinizi ve ailenizi rahatsız etmesine karşı duruyoruz" desteğiyle yazdıkları açık mektupta, “Haberler ve manşetler görebildiğimiz kadarıyla bazen herhangi bir iyi neden olmaksızın karakterinize iftira atma peşinde koşuyor” şeklinde ifadeler yer aldı.

Meghan Markle Prens Harry

Açık mektubun yayınlanması üzerine eşi Markle hakkında çıkan haberlerden dolayı rahatsız olan Prens Harry,"Maalesef karım, sonuçlarını hiç düşünmeden bireylere karşı kampanya yürüten İngiliz bulvar basınının son kurbanlarından biri oldu. (Karıma karşı medyada) Gebeliği ve yeni doğan oğlumuzun yetişmesi boyunca son bir yılda tırmanışa geçen acımasız bir kampanya var. Bu pervasız propagandanın, özellikle de bilinçli olarak yanlış ve kötü niyetli olduğunda, insani bir bedeli var"sözleriyle gündeme geldi.

İSYAN BAYRAĞINI ÇEKEN AÇIKLAMA!

Prenses Diana'nın 13 yaşındaki oğlu Prens Harry, annesinin sonunun eşi için de aynısı olacağı endişesi duyması nedeniyle sosyal medyada isyan bayrağını çeker açıklamalarda bulundu.

Prens Harry, “Karımı rahat bırakın. Karımın, annem Lady Diana gibi aynı güçlerin kurbanı oluşunu izlemek istemiyorum. Acımasızsınız” diyerek isyan etti. Yazdığı mektubun yayınlanmasından sonra dünyanın gündemine giren Prens Harry'yi bu isyan durumuna getiren süreç ise hem ilginç hem de oldukça acı" şeklinde açıklama yaptı.

GÜNÜN MAGAZİN DERLEMESİ;

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR