Ferdi Tayfur: Erdoğan vefakarlığından dolayı ihanete uğruyor!

73 yaşındaki arabeskin son çınarlarından biri olan usta şarkıcı Ferdi Tayfur, Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'ın sorularını yanıtladı. Gündeme dair önemli konulara değinen Tayfur, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan tanışıklığından da söz etti. Tayfur, ayrıca Müslüm Gürses gibi hayatının filminin yapılmamasını istediğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2019 08:16 GÜNCELLEME 08.10.2019 08:26 Magazin
Ferdi Tayfur: Erdoğan vefakarlığından dolayı ihanete uğruyor!
Ferdi Tayfur: Erdoğan vefakarlığından dolayı ihanete uğruyor!

Arabesk müziğin yaşayan efsanesi olan Ferdi Tayfur, Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Tuba Kalçık'a konuştu. Milli birliğin önemini anlatan yeni bir şarkıya imza atan usta şarkıcı "Başka vatanımız yok, ülkemize bir şey olursa ancak sığınmacı olarak yaşarız başka topraklarda; bunun farkına varalım. Toprak bütünlüğümüzü ve Misak-ı Milli sınırlarımızı korumamız için ne gerekiyorsa yapmalıyız" sözleri ile şarkısının neden geç yayınladığını açıkladı. 

ferdi tayfur

"ERDOĞAN VEFAKARLIĞINDAN DOLAYI İHANETE UĞRUYOR!"

Son zamanlarda ünlü isimlerin muhalif açıklamalarına da değinen Tayfur, Başkan Erdoğan hakkında ise  "Ben Cumhurbaşkanını eskiden beri tanırım. Onun da zor bir hayatı olmuş benim gibi. Gerçekten çok güzel ve vefalı bir insan. Vefa hissettiği insanları kırmayan bir yapıya sahip. Zaten Erdoğan, vefakarlığından dolayı ihanete uğruyor çevresinden. Onun iyi niyetini kullanan riyakarlar ihanet ediyor ona. Bu konuda dikkatli olmalı. Erdoğan, bir adamın elini sıkıp söz verdiği zaman dönmüyor sözünden. Dış politikada da böyle. Bir ülkeyle el sıkışıp anlaştığı zaman kötü olmak istemiyor" şeklinde konuştu.

ferdi tayfur

"DEVLET BAHÇELİ İLE AYNI TOPRAKTANIZ!"

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı uzun yıllardır tanıdığını söyleyen Tayfur MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında da; "Devlet Bey ile aynı topraktanız, Çukurovalıyız. Aynı havayı solumuşuz. Şivemiz aynı. Bu yüzden şarkılarımın melodisi, sözleri ona yakın geliyor. Kendisi görgülü ve iyi biri. Onu eleştirenler var ama gereklilikten dolayı böyle bir politika izliyor. Adı Devlet zaten. Ülke, bayrak ve vatan için ne gerekiyorsa onu yapıyor" sözlerini sarf etti. 

ferdi tayfur

"HAYATININ FİLM OLMASINI İSTEMEDİ!"

Geçtiğimiz sene Müslüm Gürses'in hayatını anlatan bir film yapıldı. Ancak Tayfur kendi filminin yapılmamasını istedi. Hayatını anlatan bir belgeselin olduğunu belirten usta şarkıcı, halkın kendisini sevdiğini ve herkesin kalbinde yer ettiğini vurguladı.

YORUMLAR 3
  • Işık 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne varsa eski sanatçılarda var
    Cevapla
  • ökkeş 4 yıl önce Şikayet Et
    çok saygıdeğer adam gibi adam ve gerçek sanatçı bizden biri en azından bize kültür ünü de düşman değil o yeter selamlar
    Cevapla
  • İmparator 4 yıl önce Şikayet Et
    Ferdi babaa...Adamsın adam
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR