Ünlü sanatçı Alişan'a büyük ayıp! Linç edildi...

Ünlü sanatçı Alişan dün sosyal medya hesabından yayınladığı bir twet ile linç yağmuruna uğradı. Bu durum karşısında Alişan sessizliğini bozdu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2019 08:21 GÜNCELLEME 10.10.2019 08:28 Magazin
Ünlü sanatçı Alişan'a büyük ayıp! Linç edildi...
Ünlü sanatçı Alişan'a büyük ayıp! Linç edildi...

Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna yönelik operasyonu geçtiğimiz gün ABD’li askerlerin Tel Abyad ve Rasulayn’daki gözlem noktalarından çekilmesiyle resmen başladı. Alınan son dakika haberlerine göre Türk askeri birlikleri Cerablus'tan Münbiç'e doğru ilerliyor. Bu durum karşısında ünlü isimler haberleri alır almaz sosyal medya hesaplarından Mehmetçiklere destek paylaşımları yaptı. Paylaşım yapanlar arasında ünlü sanatçı Alişan'da vardı. Ancak Alişan Türk askerine ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği destekten dolayı sosyal medya’da lince uğradı. 

Bu durum karşısında sessizligini bozan Alişan şu satırları yazdı: “ Ülkeme ,kustahlık yapan,aşşağılayan kovboya 2 satır yazdım dıye burada linç yemekte şereftir benim için:) He askerlik konusuna gelince ben 15 ay Ankara’da Armoni Mızıkasında askerlik yaptım... Ve üstelik tecil hakkım olduğu halde yaptım... Ben dün olduğu gibi,bugün de,yarında, Bayrağımın, Ülkemin, Askerimin ve Devletimin yanında olacağım... Allah ordumuzun ve Sn Cumhurbaşkanımızın yardımcısı olsun”

ALİŞAN NE PAYLAŞMIŞTI?

ALİŞAN: "Türk Milleti ordusunun yanında Bu ordu 3 öğün kuru ekmekle beslenip Çanakkale’de,Sakarya’da,destan yazdı Tıııırrummmppp ... Ekonomi diye birşey yoktu daha:) Bizi dolarınla korkutamazsın!!Devletimizin sonuna kadar yanındayız.Allah Mehmetçiğin yardımcısı olsun."

alişan

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Osmanli gelecek 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamsin alisan
    Cevapla
  • Garbinarlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz de senin YANINDAYIZ Alişan'ım!
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    Alişan büyük adam,kazandıklarının bir kısmınıda silahlı kuvvetlere,şehit ailelerine bağışlayacakmış deniyor.
    Cevapla
  • furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen hiç kafanı takma .Mehmetçik pkk nın kökünü kazırken, sende bu pkk sevicileriyle mücadeleni sürdür.Bu ülke senin ve bizimdir.Vatanını savunamayan kokuşmuş sanatçı müsveddelerinede yazıklar olsun
    Cevapla
  • Yorgun adam 4 yıl önce Şikayet Et
    Alisan senin arkandayiz bir kac tane vatan haini ni onemsemiyeceksin yoksa yerini yadirgarlar birak oldugu yerde dursun
    Cevapla
  • Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali şan adam gibi adam askerimize moral veriyor turkiyede yaşayan sözde sanatçı neden sesleri çıkmıyor askerimize polisimize destek vermezler çünkü onlar terör sevicileri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR