Ramo dizisinin konusu nedir? Ramo dizisinin 11. bölümde rekor kıran ayrıntı...

İlk bölümüyle 2 günde 4 milyon izlenmeye ulaşan Ramo dizisi, YouTube üzerinde de kırılması zor bir başarıya imza attı. Dizinin 11. bölümünde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç, Müslüm Gürses’in “Asla Vazgeçmem” şarkısını seslendirdi. Peki 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm ayrıntılar...

ABONE OL
GİRİŞ 25.03.2020 10:15 GÜNCELLEME 25.03.2020 10:15 Magazin
Ramo dizisinin konusu nedir? Ramo dizisinin 11. bölümde rekor kıran ayrıntı...
Ramo dizisinin konusu nedir? Ramo dizisinin 11. bölümde rekor kıran ayrıntı...

Ramo 11. son bölümde Ramo, Süleyman’ın her adımını önceden haber aldığını anlayarak, köstebeği bulmak için zekice bir plan yapıyor. Ramo 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Ramo'nun son bölümünde başrol oyuncusu Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç, Müslüm Gürses’in “Asla Vazgeçmem” şarkısını seslendirdi.

DİZİ ÇEKİMLERİNDE SETE YOĞUN İLGİ!

Salı akşamları yeni bölümleriyle izleyicileri aksiyon ve aşk dolu bir dünyanın içine çeken 'Ramo' seti Adana şehir merkezindeki sahnelerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.Herkes dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ı görmeye çalışınca set, bir süreliğine durdu. İzdihamın yaşandığı sette Murat Yıldırım, güvenlik güçleriyle araca bindirildi ancak hayranları arabanın etrafını sararak fotoğraf çektirmeye çalıştı.

RAMO DİZİSİNİN 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

RUHİ SARI RAMO'DA...

Show TV'nin Salı akşamları reytingleri alt üst eden yeni dizisi Ramo, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Diziye son olarak ünlü oyuncu Ruhi Sarı dahil oldu. Sarı; 7 Numara, Yeditepe İstanbul, Yarım Elma ve Kırgın Çiçekler dizileri ile Neredesin Firuze filmiyle akıllarda yer etmişti.

ruhi sarı ramo

TWİTTER'DEN RAMO ENGELİ

Oyuncu Murat Yıldırım, bu hafta 2. bölümüyle ekrana gelen ve reytinglerde ilk sıraya yerleşen Ramo dizisi hakkında bir iddiada bulundu. Yıldırım, bir ekran görüntüsü paylaşarak dizinin Türkiye Twitter trend listelerinden engellendiğini, yurt dışı listelerinde bütün gece yüksek ilgi gördüğünü belirtti. Oyuncu, 'Dün gece Twitter'de engellendiğimizin kanıtıdır. Benim çabamda bizi reytinglerde 1. yapan seyirciye saygım ve ekibimin hakkını aramaktır, sevgi ve saygıyla...' yorumunda bulundu.

İŞTE O PAYLAŞIM;

murat yıldırım instagram

 

RAMO DİZİSİNİN SETİNDE BÜYÜK KRİZ!

Ancak alınan haberlere göre; dizinin setinde yaşanan kriz yaşandı. Yönetmen Mustafa Şevki Doğan ile yollar ayrıldı. Çekimleri İstanbul'da başlayıp Adana'da devam eden dizinin ilk hafta çekimlerinin yenileneceği ileri sürüldü.

ramo dizisi

Yıldırım'ın partneri olarak Melisa Aslı Pamuk ya da Hazal Filiz Küçükköse isimleri düşünülürken, Esra Bilgiç 'Avukat Sibel' karakteri ile ekranlarda olacak. Burcu Cavrar da Cavidan karakteriyle dizi ekibinde yerini alacak.

ramo dizisi

ramo dizisi

Ramo'nun yeni yönetmeninin kim olacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

murat yıldırım

YORUMLAR 4
  • Emrah 4 yıl önce Şikayet Et
    Romo kemersiz takim elbise giyiyor bu karaktere yakismiyor
    Cevapla
  • Ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle diziler birinci oluyor hayret demek herkes mafya özentisi
    Cevapla
  • frt 4 yıl önce Şikayet Et
    hayırdır gardaş, pembe dizi mi izlüüüynn sen.. ayık geziyrukk, dizi izliyurukkk diye mafya özentisi mi olduk.. Rahadına bak cigerim.
    Cevapla
  • çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    guzel bir dızı ramonun annesi ayrı guzel ramo zaten muarta yıldırum yakıştı ekranlara dah heycanlı sahneler askla birlikte artarsa her blumde ne ler olacak diye merak ederesk ramonu askı , düşmanlar nerden ne zamn gelecek gıbı bu tarz bir dizi zaten hasan abı çok guzel
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR