Şarkıcı Edis'ten eski şirketine dava!

Eski menajerlik şirketiyle sorunlar yaşayan şarkıcı Edis, mahkemeye giderek Bon Produksiyon Yapım'a dava açtı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2019 09:22 GÜNCELLEME 24.10.2019 14:57 Magazin
Şarkıcı Edis'ten eski şirketine dava!
Şarkıcı Edis'ten eski şirketine dava!

Ünlü şarkıcı Edis, kendisine dava açan eski şirketi Bon Prodüksiyon Yapım'a karşı dava açtı. Avukatı, “Edis, bu şirkete sadece noterden kendisini konser gibi faaliyetlerde temsil etmesi için yetki vermiştir. Şirketin yetkilisi Bilal Oğuz mahkemeye 19 Şubat 2018 tarihli menajerlik sözleşmesinin fotokopisini sunmuş, Edis de böyle bir sözleşmeyi ilk kez öğrenmiştir. Sözleşmedeki imzalar Edis’e ait değildir. Şüpheli hakkında özel belgede sahtecilik suçundan dava açılsın.” açıklamasında bulundu.

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Edis'e menajerlik şirketi Bon Prodüksiyon Yapım, zirveye taşıdıklarını ve borç verdiklerini iddia ederek, 3 milyon 400 bin liralık alacağı için üç ayrı mahkemeye dava açtı. Şirket ayrıca Edis’le babası Ayhan Görgülü hakkında dolandırıcılık suçundan savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şirketin talebi üzerine mahkeme, Edis Görgülü hakkında 1 milyon 23 bin liralık ihtiyati haciz kararı verdi.

edis

"O YAPIMCIM DEĞİL"

Edis, Bon Prodüksiyon Yapım’ın sahibi Bilal Oğuz’un açtığı davayla ilgili soruları “Yargı sürecine girildi. O yapımcım değil” diyerek yanıtsız bırakmıştı.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR