İrfan'ın hediyesi Ayşe'nin tavrını değiştiriyor! Babil 7. bölüm fragmanı yayınlandı

Başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta ve Birce Akalay'ın yer aldığı Babil dizisinin heyecanla beklenen 7. bölüm fragmanı yayınlandı. İrfan'ın hediyesiyle Ayşe'nin tavırlarının değişip değişmeyeceği merak konusu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.02.2020 10:38 GÜNCELLEME 24.02.2020 10:53 Magazin
İrfan'ın hediyesi Ayşe'nin tavrını değiştiriyor! Babil 7. bölüm fragmanı yayınlandı
İrfan'ın hediyesi Ayşe'nin tavrını değiştiriyor! Babil 7. bölüm fragmanı yayınlandı

Babil dizisinin heyecanla beklenen 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamı yayınlanacak olan bölüme İrfan'ın Ayşe'ye aldığı özür hediyesi damgasını vuruyor. İşte Babil'in heyecanla beklenen 7. bölüm fragmanı;

BABİL 6. BÖLÜM FRAGMANI

Cuma akşamı 5. bölümü yayınlanan Babil dizisinde, seyircinin Ayşe ile ilgili merak ettiği büyük sır ortaya çıktı. Aslı Enver'in canlandırdığı Ayşe karakterinin gizli bir polis olduğu ve Süleyman'ın gizli işlerini ortaya çıkarmak için gönderildiği ortaya çıktı. Dizinin merakla beklenen 6. bölümünden de ilk tüyolar geldi. Egemen'in kurduğu planlar, hem İrfan'ın ameliyat umutlarını hem de Ayşe'nin yürüttüğü çalışmayı etkileyecek bir boyuta ulaşır. İrfan, kendisini ihbar eden kişinin peşine düşerken Egemen, İlay'ı da yanında tutmanın mücadelesi içerisine girer.

aslı enver babil

Star TV'nin sosyal medyaya damga vuran dizisi Babil, 1 aylık ekran macerasını tamamladı. Bu hafta 5. bölümü yayınlanan dizide, İrfan ve Eda'nın kaçış planı Egemen cephesini zora düşürdü. Ayşe'nin yaptığı uyarısı ise, İrfan'ı kendi içerisinde ikileme soktu.

İŞTE BABİL 5. BÖLÜM FRAGMANI;

BABİL DİZİSİNDEN HAKKINDA ÇIKAN İDDİALARA YALANLAMA

Babil dizisi hakkında çıkan, FETÖ propagandası yaptığı gerekçesiyle soruşturma açıldığı haberleri gündeme yerleşmişti. Çıkan iddiaların ardından ilk açıklama yapımcı şirketin avukatından geldi. Avukat, 'Zaman zaman bazı kişiler yeni başlayan projeler hakkında olmadık şeyler ortaya atıyorlar. Bizlerde bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz. Babil dizisi, bir akademisyenin hikayesinden ibaret.' açıklamasını yaptı. 

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Babil dizisi, yayınlandığı saatlerde sosyal medyayı salladı. Sosyal medya kullanıcıları, "Babil" etiketi altında binlerce paylaşım yaparak, diziyi Twitter dünya gündeminde birinci sıraya kadar taşıdılar. İlk gösteriminden sonra, izlemeyen veya yeniden izlemek isteyenler için ikinci kez ekranlarda gösterilecek olan Babil dizisi, diğer dizileri solda bırakacağa benziyor.

Babil dizisi sosyal medyanın gündemine oturdu

İşte, dizi ile alakalı takipçilerden gelen bazı paylaşımlar;

 

Babil dizisi sosyal medya yorumlarıBabil dizisi sosyal medya yorumlarıBabil dizisi sosyal medya yorumları

BeinConnect'te yayınlanması beklenen ancak yayıncı kanalı son anda değişen Babil dizisi, bu akşamdan itibaren yayın hayatına başlıyor. Dizinin başrolünde; Aslı Enver, Birce Akalay, Halit Ergenç, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Ozan Güven yer alıyor.

AY YAPIM'DAN AÇIKLAMA

Başrollerinde Aslı Enver, Ozan Güven, Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu ve Birce Akalay'ın yer aldığı Babil dizisinin kanalı değişti. Konuyla ilgili olarak; eski yayıncı kanal beINCONNECT ve Ay Yapım'dan yazılı bir açıklama yapıldı:

'beIN MEDIA GROUP ve Ay Yapım olarak aldığımız ortak kararla “Babil” dizisinin beINCONNECT Platformunda yayınlanmayacağını bildirmek isteriz. Her iki kuruluş açısından da yayın takvimiyle ilgili değişen zamanlamaların taraflara uymaması sebebiyle yapılan anlaşmayı maalesef karşılıklı olarak sona erdirmiş bulunmaktayız.
beIN MEDIA GROUP ve Ay Yapım farklı ve yeni projelerde iş birlikteliklerine devam edecektir.
Saygılarımızla;
beIN MEDIA GROUP & Ay Yapım'

ASLI ENVER SETLERE DÖNÜYOR

aslı enver babil dizisi

Üç sezon boyunca başrolünü oynadığı İstanbullu Gelin dizisinin ardından, setlere bir süre ara vereceğini açıklayan Enver, bu kararından vazgeçti. Oyuncu, Star TV'de yayınlanacak olan Babil dizisi için el sıkıştı.

istanbullu gelin dizisi

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Aykut 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek müslümanlar bu diziyi izlemez gezicilerin İslam düşmanlarının dizisi izlenmez
    Cevapla
  • OMBRE 4 yıl önce Şikayet Et
    Birazda ben yorum yapayım dizideki deniz adlı çocuk aslında egemenin oğlu çıkabilir
    Cevapla
  • Seyirci 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk bölümde açıklandı zaten, sır değil.
    Cevapla
  • Muşlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Haine ekmek yok
    Cevapla
  • Kul fatma 4 yıl önce Şikayet Et
    Reytinglerde çakılmasın diye danışıklı dövüş
    Cevapla
  • Kul fatma 4 yıl önce Şikayet Et
    Danışıklı dövüş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR