Oyuncu Ceyda Düvenci imajını yeniledi! Paylaşımı rekor kırdı...

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci uzun bir aradan sonra imajında değişiklik yaparak sosyal medyada paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2019 11:05 GÜNCELLEME 27.10.2019 09:02 Magazin
Oyuncu Ceyda Düvenci imajını yeniledi! Paylaşımı rekor kırdı...
Oyuncu Ceyda Düvenci imajını yeniledi! Paylaşımı rekor kırdı...

Son zamanlarda yeni imajı ile gündemde olan oyuncu Ceyda Düvenci, saçlarının hem rengini değiştirdi hem de kahkül kestirdi. Meslektaşı Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve bunu da her fırsatta gözler önüne seren Ceyda Düvenci, sadece oyunculuğuyla değil samimi tavırlarıyla da beğeni kazanıyor. Verdiği kilolarla da dikkat çeken Düvenci,  “Kısa zamanda 5 kilo verdim. Şeyda Coşkun ile çalışıyorum. 4 kilo daha incelmem gerekiyor” dedi. Oyuncu, “Yeni imajımı eşim çok beğendi. Bülent ‘Yeni sevgili yaptım’ deyip duruyor. Bu, bana da iyi geliyor" dedi.

CEYDA DÜVENCİ

MUTLUYSAN VE TEVEKKÜL EDİP...

Instagram hesabından son derece doğal ve anlamlı paylaşımlara imza atan Düvenci, bir arkadaşının çektiği fotoğrafının altına yazdıklarıyla takipçilerine mutlu olmanın ve tevekkül etmenin ne kadar özel olduğundan bahsetti. 

“Hep hatırlatıyorum size, bunu görev edindim kendime. Sık sık hatırlayın sizi bulan güzellikleri. Evet biliyorum bazen güzellikler bulmuyor, zor zamanlardan geçiyoruz hepimiz, sınanıyoruz, korkuyoruz, endişeleniyoruz, yetersiz hissediyoruz ya da şanssız olduğumuza inanıyoruz bazen biliyorum. Hayat her şartta devam ediyor. Ve sen mutluysan, tevekkül edip devam etmeye karar verirsen, işte tam da o zaman hayat çiçekler açıyor. İnişler bizim için, çıkışlar da… nefessiz kaldığım zamanlarda hep biliyorum, biliyorum ki güneş yüzünü gösterecek ve tüm bulutlar dağılacak… işte bunları düşündüm güneşe bakarken ve yeni heyecanlarımı, onlar için koşturacağım günleri düşündüm. Mesleğimi seviyorum. Anne olmayı seviyorum. Sevgilimin olmasını seviyorum. Çalışmayı, okumayı, gelişmeyi seviyorum… gün güzel başlasın hepinize”

 

YORUMLAR 5
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    bunun tevekkülü acaba kime
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    bırakın şu gezicileri yav. ne mukaddesata değer verirler ne millete.
    Cevapla
  • Maçkalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel hatun
    Cevapla
  • yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanat camiasının en güzel hanımlarından.
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Birde tevekkül edip kapansan.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR