Hadise Belçika'da yaşadığı ırkçılığı ilk kez anlattı!

Aslen Türk olmasına rağmen ailesinin işi nedeniyle Belçika'da büyüyen Hadise çocukluk yıllarında yaşadığı zorlukları anlattı. O Ses Türkiye programında jüri üyeliği yapan genç şarkıcı maruz kaldığı ırkçılıklar hakkında ilk kez konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.10.2019 09:46 GÜNCELLEME 29.10.2019 12:56 Magazin
Hadise Belçika'da yaşadığı ırkçılığı ilk kez anlattı!
Hadise Belçika'da yaşadığı ırkçılığı ilk kez anlattı!

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı O Ses Türkiye programına Hadise'nin Belçika'da yaşadığı zorluklar damga vurdu.

hadise

Yurt dışından katılan bir yarışmacıya dönen Hadise ve Seda Sayan arasından geçen bir diyalog ardından söz yurt dışında yaşamaya geçince, genç popçu ilk kez yaşadığı zorlukları anlattı.

hadise

Hadise; "Ben Belçika’da doğdum. Okulda ırkçılık da yaşadım. Bana ‘pis Türk’ diyenler de oldu. Okulda flamanca konuşuyorum eve geliyorum Türkçe konuşuyorum. İki dil arasında farklar büyük.  Konuşurken benimle alay edenler de oldu" sözleriyle içini döktü.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

YORUMLAR 3
  • Mkaras 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen de onlara yaranmak için onlardan beter gavur yaşamı sürdün lakin yine de yaranamadın yazık sana kızım çok yazık sana mesaj vermişler ama alamamışsın
    Cevapla
  • uCube 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları neden küçük görüyorsunuz anlamıyorum, gavur nedir? Herkes dilediği gibi yaşamakta özgür değil mi? Gavur dediğin kişiler belkide senden daha çok saygılıdır.
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    o yuzdenmi vergiyi Turkiyeye degilde belcikaya ödüyorsun karaktersiz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR