Arda Turan ve Aslıhan Doğan çiftinin ikinci bebeklerine vereceği isim belli oldu

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir forması giyen Arda Turan'ın ikinci kez baba olacağı haberi gelmişti. Alınan bilgilere göre Arda Turan'ın ikinci çocuğu da erkek oluyor. Arda Turan'ın ikinci bebeğine hamile olan eşi Aslıhan Doğan Turan bebeklerine Asil Aslan ismini vereceklerini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.02.2020 13:27 GÜNCELLEME 06.02.2020 13:27 Magazin
Arda Turan ve Aslıhan Doğan çiftinin ikinci bebeklerine vereceği isim belli oldu
Arda Turan ve Aslıhan Doğan çiftinin ikinci bebeklerine vereceği isim belli oldu

12 Mart 2018’de nikah masasına oturan Arda Turan ile Aslıhan Doğan Turan, geçen Ekim’de oğulları Hamza Arda’yı kucaklarına almıştı. 25 Ekim’de oğullarının 1. yaş gününü kutlayan çift, “Hamza’ya bir kardeş istiyoruz” demişti. 

BEBEĞİN İSMİNİ İLK KEZ AÇIKLADI

Kalabalık bir aile olmak isteyen Aslıhan, şimdilerde ikinci bebeklerine hamile. Bir alışveriş festivalinde görüntülenen Turan, ikinci bebeğine koyacağı ismi de ilk kez açıkladı. Erkek bebeğine 4 aylık hamile olan Aslıhan, şimdiye kadar sadece yarım kilo aldığını söyleyerek herkesi şaşırttı. İlk bebeğinin adı Hamza Arda olan Aslıhan, ikinci bebeklerine de Asil Aslan adını vereceklerini söyledi.

ASİL ASLAN İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

hamza arda

Çocukları çok sevdiğini her fırsatta belli eden Aslıhan Doğan Turan, bir röportajında "İkinci bebeğimize hamileyim. Planlı bir bebekti. Evlat, bambaşka. Arda ile aklımızı yitirmiş durumdayız. Birbirimize sürekli oğlumuzun fotoğraflarını gösteriyoruz. Arda, Hamza Arda'yı Lalipli diye seviyor. O kelime Arda'nın onu severken kullandığı bir sözcük, anlamı yok" demişti.

ERKEK BEBEK GELİYOR!

Geçtiğimiz aylarda ikinci kez hamile olduğunu açıklayan Aslıhan Turan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Hamza Arda adında bir oğulları olan çiftin, ikinci bebekleri de erkek olacak. Mutlu haberi yakın çevreleriyle paylaşan ikili, şimdiden hazırlıklara başladı.

YORUMLAR 1
  • ali öztürk 4 yıl önce Şikayet Et
    allahım tamamına erdirir inşallah arda kardeşim.allahım olmayan herkeze nasip etsin inşallah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR