Final yapan Sen Anlat Karadeniz dizisi oyuncularından duygusal veda

Üç sezondur devam eden ve dün akşam final yapan Sen Anlat Karadeniz dizisine, oyunculardan veda paylaşımı geldi. Asiye karakterini canlandıran Öykü Gürman'ın paylaşımı, herkesi duygulandırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.11.2019 10:21 GÜNCELLEME 14.11.2019 11:17 Magazin
Final yapan Sen Anlat Karadeniz dizisi oyuncularından duygusal veda
Final yapan Sen Anlat Karadeniz dizisi oyuncularından duygusal veda

Tam 3 sezon boyunca Atv'de yayınlanan, içerisinde yer alan şiddet sahneleri sebebiyle tepki çeken dizi Sen Anlat Karadeniz, dün akşam yayınlanan bölümüyle ekrana veda etti. Dizide Asiye karakterini canlandıran Öykü Gürman, sosyal medya üzerinden bir veda paylaşımında bulundu. Gürman'ın paylaşımı, görenleri duygulandırdı. Gürman'ın paylaşımı şu şekilde:

öykü gürman

'Güçlü duruşun, merhametin, ahlakın, inancın, cesaretin, adaletin, sevgin, saygın, kararlılığın, cesaretin, mazlumun yanında olup haklı olanı savunup ezdirmeyişin, eşine, ailene olan bağlılığın, sadakatin, ablalığın, yengeliğin, arkadaşlığın, dostluğun, anneliğin, hakkını arayan yeri geldiğinde de lafını esirgemeden dobra dobra, dürüstlükle kendini ifade etme yolun, hep bir denge oluşturmak adına verdiğin mücadele, cilvelerin, komikliğin, çocuk yanın, süsün püsün, çocuk sevgin, güleryüzün, gerçekliğin, samimiyetin ve hepsinden öte “iyi niyetin”, o muhteşem güzel, sevgi dolu, iyilik dolu kalbin için teşekkür ederim Asiye Kaleli... Ben sana sen bana çok iyi geldik, biz birbirimize çok iyi geldik, çok yakındık, beraber öğrendik, büyüdük, olgunlaştık, eğlendik, kızdık, sevindik, ürettik, konuştuk, paylaştık, şarkılar söyledik... “Sen hep iyi ki” oldun... Hep şükür sebebim oldun, kendime bir adım daha yaklaşmama yardımcı oldun, bana nefes oldun, sesime ses oldun, gönlüme taht kurdun... Seni hiç ama hiç unutmayacağım.... Ve hep çok güzel hatırlayacağım.... Sen seni sevenlerin Asiye Reis'i oldun... Sesim sesine, sözlerim kalbine armağan olsun, birilerinin kalbine en ince yerinden dokunduysa şarkılarımız, varlığın anlam kattıysa bu Öykü’ye ve bir iz bırakabildiysek beraber, bizden öğrenilmiş, bize kalan ne varsa hepsine çok şükür... Ne mutlu bana... Hakkını helal et Asiye Reisim.... İyi ki var oldun sen! Çok yaşa emi! Ne demiş şair; “Sevmek, söylemek değildir unutma, sessizce alıp yüreğine koymaktır. “| Cahit Zarifoğlu. Ben de seni sessizce yüreğime koyuyor, en narin yerinde saklıyorum... “Sen hep iyi ki yengem.” Alem kadındın vesselam!'

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR