Arzum Onan, Mehmet Aslantuğ ile mutlu evliliklerinin sırrını açıkladı

Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ ile 23 yıldır devam eden evlilikleri hakkında konuştu. Onan, mutlu evliliğin sırlarını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2020 10:27 GÜNCELLEME 23.04.2020 10:28 Magazin
Arzum Onan, Mehmet Aslantuğ ile mutlu evliliklerinin sırrını açıkladı
Arzum Onan, Mehmet Aslantuğ ile mutlu evliliklerinin sırrını açıkladı

1993 yılında katıldığı Miss Turkey ile Türkiye güzeli seçildikten sonra Miss Europe yarışmasında da Avrupa güzeli seçilen ve kısa süre sonra oyuncu Mehmet Aslantuğ ile evlenip mankenlik kariyerine son veren Onan, birkaç projede oyunculuk yaptıktan sonra tamamen heykeltraşlık mesleğine yöneldi. 23 yıldır evli olan çiftin, Can adında da 19 yaşında bir oğulları bulunuyor.

Onan, sosyal medyada da büyük ilgi ve beğeni gören evlilikleri hakkında konuştu. Ünlü heykeltraş, "Mehmet ile ben, evimiz ve o evin içine sığdırdığımız hayatı, herhangi bir hırsla takas etmedik. Büyük hırslarımız olmadı. Evliliğin arkasında gayret ve çabanın olması gerek. Günümüzde her şeyi çok çabuk tüketiyoruz ve mutsuzuz. Göz önünde olan evliliklerde durum elbette daha zor. İkimiz işimizin yaşam ritmimizi etkilemesine izin vermedik." yorumunda bulundu.

Eski oyuncu Arzum Onan, Instagram hesabından oğlu Can Aslantuğ ile çekilmiş bir selfiesini paylaştı. Onan, paylaşımının altına, ''Baba tıraşından sonra gururlu anne pozu.' notunu ekledi. Aslantuğ ailesi de, karantina sürecinde 'Evde Kal' çağrılarına uyuyor.

İŞTE O FOTOĞRAF;

ANNE - OĞUL BENZERLİĞİ 

Oyuncu Arzum Onan, oğlu Can Aslantuğ ile alışveriş yapmaya gitti. Mağazaları dolaşan anne-oğul, birlikte yeni sezon ürünlerini incelediler. Can'ın annesine olan benzerliği dikkat çekti.

CAN ASLANTUĞ'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Oyuncu çift Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, oğulları Can için özel bir doğum günü kutlaması tertip etti. 20 yaşına giren Can Aslantuğ, bu mutlu anını ailesiyle birlikte paylaşmış oldu.

Onan, kutlama anından fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. 

İŞTE O FOTOĞRAFLAR;

arzum onan mehmet aslantuğ

can aslantuğ

YORUMLAR 1
  • RhaLes 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara neden covid19 tedbirlerine uymadiklari icin ceza kesilmiyo !!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR