Şarkıcı Edis, 5 bin kişilik konserle pop müziğe veda etti

Geçtiğimiz aylarda radikal bir kararla hayatında büyük değişimler yapan Edis'ın son imajı dünyaca ünlü rap yıldızı Eminem'e benzetilmişti. Edis, verdiği 5 bin kişilik konserle pop müziğe veda etti.

ABONE OL
GİRİŞ 03.12.2019 08:45 GÜNCELLEME 03.12.2019 08:52 Magazin
Şarkıcı Edis, 5 bin kişilik konserle pop müziğe veda etti
Şarkıcı Edis, 5 bin kişilik konserle pop müziğe veda etti

Ünlü şarkıcı Edis, kariyerinin 5. yılında radikal bir karar alarak pop müziği bıraktı. 'An albümüne veda' konseptiyle verdiği konserde, 5 bin kişinin karşısına çıkan Edis, rap müziğe geçişinin ilk adımını atmış oldu.

edis konser

Yeni saç stiliyle gündem olan şarkıcı Edis'in neden böyle bir şey yaptığı merak konusu olmuştu. Ünlü şarkıcının, An'a Veda turnesinin son konseriyle, pop müziği bırakıp rap müziğe tamamen geçiş yapacağı iddia edildi.

TÜKENMİŞLİK SENDROMUNA MI GİRDİ?

Hakkında çıkan 'tükenmişlik sendromuna mı?' girdi iddialarına yanıtlayan Edis, yaptığı imaj değişikliğiyle paylaşım yapmaya devam etti. Son yaptığı paylaşıma şaşıran hayranları Edis'in giderek Amerikalı rap yıldızı Eminem'e benzediğine yönelik yorumlarda bulundu.

edis eminem

EDİS'TEN TÜKENMİŞLİK SENDROMUNA YANIT!

Kanal D ekranlarında yayınlanan magazin programı olan 2. Sayfa'da Edis'in tükenmişlik sendromuna girdiği iddia edildi. Bu nedenle hayatında büyük değişimler yapan Edis'in son günlerde yaptığı imaj değişikliği de destekleyici oldu.

edis

Edis, 2019 yılının son ayında vereceği konsere 1 milyon lira vererek hem müzik tarzını hem de yaşamında büyük değişimler yapmaya karar verdi.

edis

Bu haberler sonrası genç popçu açıklama yaparak "Tükenmedim, aksine yenileniyorum. Her şeye veda edip beyaz bir sayfa açmak istiyorum. O nedenle konserimin adı 'An'a veda' olacak" diyerek 'tükenmişlik sendromuna yakalandığı" ortaya atılan iddiaları yalanladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR