Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden skandal hareket! Oyuncuların anlaşmalarını feshetti...

31 Mart seçimleri sonucu Antalya Büyükşehir Belediye başkanlığı CHP'ye geçti. Belediyenin ilk icraatı şehir tiyatrolarında yer alan oyuncu ve genel yayın yönetmeni olan oyuncu Mehmet Özgür'ü işten çıkarmak oldu. Geçtiğimiz yıllarda asılsız iddialar ortaya atan Belediye yönetim;i sanatı ve siyaseti karıştırarak oyuncuların sergileyecekleri oyunları listeden kaldırdı. Bunun üzerine birçok ünlü isimden tepki geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.11.2019 08:00 GÜNCELLEME 24.11.2019 08:45 Magazin
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden skandal hareket! Oyuncuların anlaşmalarını feshetti...
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden skandal hareket! Oyuncuların anlaşmalarını feshetti...

CHP yönetimine geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi, yapılan Altın Portakal Film Festivali'nde bir skandala imza atmıştı. Halen festival konuşuluyorken Belediye yeni bir skandal daha imza attı. Bünyesinde olan şehir tiyatrolarındaki 48 oyuncu artı genel yayın yönetmenliği yapan Mehmet Özgür'ü işten çıkardı.

mehmet özgür

Belediye'nin ilk icraatleri arasında yer alan bu olay ünlüler camiasında büyük yankı uyandırdı. Sabah gazetesi köşe yazarı Tuba Kalçık yönetmen Engin Alkan'la bu konu üzerinden telefonla görüştü.

engin alkan

Kalçık o görüşmeyi köşesine taşıdı. Köşe yazarına konuşan Alkan, "Bu kadar başarılı ve sistemi oturmuş bir tiyatroya neden müdahale edilir anlamak mümkün değil gerçekten. Antalya Şehir Tiyatrosu'na çok büyük katkıları olan ve çok da başarılı olan Mehmet Özgür'ü adeta bahane üreterek görevden aldılar. Sanat yönetmenliği yapması için beş yıllık bir tiyatro deneyimi olması gerekiyormuş diye bir gerekçe ürettiler. Mehmet Özgür beş yıldan daha fazla bir süre tiyatroda görev yaptı" şeklinde bu olaya herkesin tepki göstermesi gerektiğini vurguladı.

vuslat dizi oyuncuları

Bunun yanı sıra Mehmet Özgür'le aynı dizide yer alan oyuncular Kadir Doğulu, Ümit Kantarcılar ve Devrim Özkan gibi isimler de sosyal medya hesaplarında bu duruma tepki gösteren paylaşımlarda bulundu. 

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • ismet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara rakı muhabbeti yapacak adam lazım. İnançlıların duruşu, vakarı ve milli oluşları da hiç çekilmiyor hani.
    Cevapla
  • ccey 4 yıl önce Şikayet Et
    hala anlamadınızmı Türkiyede Türk insanının manevi değerlerini anlatan maneviyat yönünü güçlendiren gelenek göreneklerini hatırlatan tarihini doğru yansıtmak adına geçmiş gerçek kahramanların adının günlük hayatta hatırlanmasını istemeyen bir zihniyete sahipler, yıllarca komedi adına medenilik adına hırsızlığı hakareti küfürüön plana çıkararak milletin maneviyatını ahlakını dini değerlerini hiçe sayıp ayaklar altına almadılar mı bugün o filmlerde oynayanlarda dahil bir çoğu devlete millete cahil koyun beş para etmez yakıştırması yapmadı ne yi kimden ne bekliyorsunuz...
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    bu zihniyet bu icraaat sonuç normal.
    Cevapla
  • medo 4 yıl önce Şikayet Et
    Azıcık manevi değeri olan insanları bile, yani bu toprakların insanı olan, yada bu toprakların insan karakterini, bunların bünyesi kaldırmaz. Bunların çalışacağı insanlar kendi milletinden kopuk, aşağılık kompleksli, yozlaşmış, batı hayranı tiplerdir.O yüzden gayet normal. Suç onların değil oy verip de onları oraya seçenlerindir.
    Cevapla
  • Gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yok yok ilk icraat bu değil.Pana Film'e ait Nöbet dizisini bitiren de yine bu adam..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR