Engin Altan Düzyatan çöp toplama projesine bir süre ara verecek!

Son olarak Kurşun dizisinde yer alan Engin Altan Düzyatan, ağırlığını belgesel çekimlerine verdi. Bunun için Asya ülkelerine giden Düzyatan buradaki doğa güzelliklerini ortaya çıkarmak için çöp topladı. Ancak sıralar oyuncu çekimlere ara verildiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.02.2020 12:26 GÜNCELLEME 16.02.2020 12:26 Magazin
Engin Altan Düzyatan çöp toplama projesine bir süre ara verecek!
Engin Altan Düzyatan çöp toplama projesine bir süre ara verecek!

Diriliş Ertuğrul dizisindeki performansıyla hayran kitlesini ikiye katlayan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan karizmatik ses tonu sayesinde reklam ve belgesel çekimlerinin de vazgeçilmezi oldu. Düzyatan bir yıl boyunca Hindistan, Filipinler, Malezya, Tayland ve Endonezya gibi ülkelerde plastik atıklara dikkat çekmek için yaptığı belgesel çekimleriyle gündem oldu. Geçtiğimiz akşam eşi Neslişah Alkoçlar'la bir mekan çıkışı görüntülenen oyuncu çekimlere ara verildiğini duyurdu.

engin altan düzyatan ve eşi neslişah alkoçlar

2018 Eylül ayında Afrika'daki susuzluğa dikkat çekmek amacıyla yaptığı ilk belgeselden sonra yeni bir çalışma için kolları sıvayan Engin Altan Düzyatan, plastik sorununun neden ve sonuçlarını araştırmak için "Sen de Fark Et" adlı yeni belgeselinin çekimlerini tamamladı. 

Hindistan, Filipinler, Malezya, Tayland, Endonezya'da, plastik nedeniyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan yerlere ve dünyanın en kirli nehri olarak adlandırılan Endonezya'daki Citarum'a gitti. Aynı zamanda Phuket'te, Mercan Kayalıkları'nda su altı dalışı yaptı.

Engin Altan Düzyatan, "Etrafımız bir kez kullanılmak üzere tasarlanan ve neredeyse anında atılan plastiklerle çevrili... Bu tek kullanımlık plastikler okyanuslarımıza dağılıyor ve deniz yaşamını bitiriyor. Her gün, sayıları git gide artan ve içleri kamışlar, plastik torbalar ve halatlarla dolu, kuşlar, balıklar ve deniz canlıları ölü olarak kıyılara vurmaktalar. Bu global soruna geleceğimiz, çocuklarımız için farkındalık yaratmak istedim" dedi.

YORUMLAR 44 TÜMÜ
  • Yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Başka yerde tutanamaz ne yapsa izlenmez
    Cevapla
  • ONUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Oynadığı rolün hakkını verdi ben diziden ayrılınca etkilenir ki bu kadar zaman bunun içindeydi ve yaşam felsefesi değişir mutlaka demiştim ama aynı hamam aynı tas. Kaldığı yerden devam
    Cevapla
  • cem 4 yıl önce Şikayet Et
    adam faydalı bırseyler yapmaya calısıyor tebrık ederım
    Cevapla
  • Akın 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyük sanayilerin hiç suçu yok
    Cevapla
  • mehmet57 4 yıl önce Şikayet Et
    o dizinin tutmamasının nedeni senin trt de diriliş ertuğrul olarak seven kitle foxtv yi tv sinden silen kitle ben dahil yani iki zıt dünya onun için seni sen yapan bu halkı görmezden gelme zaten senin çevren dizimizi izlemiyor.senin yapacağın gene trt gibi kurumda talkşov belgesel ilerde de gene bi padişahın oğlu veya babası olarak rol almak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR