Özcan Deniz'in yeni dizisi 'Kral'da hikaye krizi!

Ünlü sanatçı Özcan Deniz, Atv'de yayınlanacak olan dönem dizisi için çalışmalarını sürdürüyor. Kral adını taşıyan ve '70'li yılları konu edinecek olan dizi için kanal yönetimi, hikaye zamanında değişikliğe gidilmesini istedi. Bu durum, Deniz'i zora soktu.

ABONE OL
GİRİŞ 17.01.2020 09:57 GÜNCELLEME 17.01.2020 09:59 Magazin
Özcan Deniz'in yeni dizisi 'Kral'da hikaye krizi!
Özcan Deniz'in yeni dizisi 'Kral'da hikaye krizi!

Özcan Deniz'in, dayısının hayatından yola çıkarak hikayeleştirdiği Kral dizisi için çalışmalarını sürdürüyor. Dönem dizisi formatında hazırlanan ve '70'li yıllarda geçecek olan hikaye, Atv'de yayınlanacak. Ancak Atv yönetimi, dizinin günümüzde geçmesini istiyor. Bu durum, dizide kriz çıkardı. Hikayeyi günümüze uyarlamaya başlayan Deniz, bu sebeple bazı karakterleri çıkarmak zorunda kaldı.

OYUNCU ARIYOR

Geçtiğimiz sezon ekranlarda yer alan “İstanbullu Gelin” dizisinde rol alan Özcan Deniz, yeni bir dizi için çalışmalara başladı. Bu sefer senaristliğini ve yapımcılığını da üstlendiği proje için Deniz, oyuncu arıyor. 

özcan deniz

Oyuncu fiyatlarının bölüm başı 30 bin ile 80 bin TL arasında olduğunu duyan Özcan Deniz, fiyat aralığını yüksek bulunca tanınmamış oyuncu seçme kararı almış. Sektördeki fiyatları yüksek bulan Deniz, “İstanbullu Gelin” dizisinden bölüm başına 200 bin TL alıyordu.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Mualla 4 yıl önce Şikayet Et
    Zor durumda kalan için bir çare iyi buluyorum.
    Cevapla
  • Mualla 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu anda kirasını bile veremeyen çocuğunu zor okutan vede üniversite mezunu güzel sanatlar mezunu sesi güzel rol kabiliyeti yüksek kiz kardaşim ve yigenim var yapar çünkü kimseden para dilenmek istemiyor.Kocasi inşat mühendisi birinin yüzünden hem iflas hemde borca girdi zor günler geçiriyorlar. Oynamak ister Özcan bey geri dönüp yazarsa sevinrim.Bir aile bir 9 yasindaki çocuğu kurtarırsın inşallah. Sizinde evladımız var.Saygilar..
    Cevapla
  • falan filan 4 yıl önce Şikayet Et
    kendisi bölüm başı 200 alıyor, 30-80 başkası için fazla diyor. bu nasıl bir mantık
    Cevapla
  • ben oynarim 4 yıl önce Şikayet Et
    rol yapamiyorum yapsam hatirini kirmaz oynardim...:)
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu Israil usagi bundan uzak durun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR