Esra Erol ve Ali Özbir çifti oğulları Ömer'e doğum günü partisi düzenledi!

Ünlü sunucu Esra Erol, oğlu Ömer' doğum günü partisi yaptı. Eşi Ali Özbir ile yaptıkları doğum gününün organizasyonunu kız kardeşi Bihter'e teslim eden Erol, sosyal medyadan o anlara dair paylaşımlarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.12.2019 09:51 GÜNCELLEME 01.12.2019 15:08 Magazin
Esra Erol ve Ali Özbir çifti oğulları Ömer'e doğum günü partisi düzenledi!
Esra Erol ve Ali Özbir çifti oğulları Ömer'e doğum günü partisi düzenledi!

2010 yılında iş adamı Ali Özbir ile evlenen ünlü sunucu Esra Erol, bu evlilikten iki erkek çocuğu dünyaya getirdi. 2011 yılında ilk çocukları İdris Ali'yi 2015 yılında ise Ömer'i kucaklarına aldı.

ali özbir ve oğulları

Ünlü sunucu eşiyle beraber küçük oğlu Ömer'in doğum gününü kutladı. Yakın arkadaşları ve ailesinin katılımı ile yapılan doğum günü organizasyonunu ekranlardan uzak duran kız kardeşi Bihter yaptı.

esra erol ve kardeşi bihter erol

Yeni organizasyon şirketi açan Bihter Erol, ilk işi ise Ömer'in doğum günü partisi oldu. Esra Erol sosyal medya hesabından "Bu fotoğraf karesi anlamı ‘’Kardeşim yapabilir misin?’’ Kurumsal şirketlerde ki iş hayatına veda edip. Organizasyon şirketi kurmaya karar verdi. İlk işi Ömer’in doğumgünü oldu. Konsept uzay olsun diye belirledikten sonra bana bırak dedi. Bıraktım çokta güzel oldu. Şanslı ve uğurlu gelmem dileğiyle. İşin yolun şansın açık olsun" notunu yazarak kardeşine teşekkür etti. 

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR