Ünlü oyuncu Eda Ece yemek programlarına meydan okudu: Beni bekleyin!

Koronavirüs salgını nedeniyle zamanının çoğunu evde geçiren ve sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncu Eda Ece, yemek programlarına selam gönderip meydan okudu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.04.2020 10:54 GÜNCELLEME 07.04.2020 11:05 Magazin
Ünlü oyuncu Eda Ece yemek programlarına meydan okudu: Beni bekleyin!
Ünlü oyuncu Eda Ece yemek programlarına meydan okudu: Beni bekleyin!

Evde kaldığı karantina süresi boyunca zamanını, Türk mutfağı lezzetlerini deneyip tatmaya ayırdığını ifade eden ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medyada paylaştığı espirili yorumuyla oldukça beğeni topladı.

Eda Ece: Türk mutfağını artık biliyorum

ARTIK MUTFAĞI BİLİYORUM!

Eda Ece paylaşımları

"Bütün Türk mutfağı yemeklerini yaptım, şimdi dünyanın başka mutfaklarına geçiyorum. Karantina çıkışı artık mutfağı bilen bir kimseyim. Çağrıldığım ama gidemediğim yemek programları vardı, bekleyin beni."

KORONAVİRÜSÜN FAYDASINI AÇIKLADI!

Dizi çekimlerinin durdurmasıyla kendini karantina altına alan oyuncular arasında Eda Ece de yer alıyor. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından koronavirüs ile alakalı açıklamada bulundu.

Eda Ece'nin paylaşımları

"Her tür hayvanı yedikleri için gerçek hayvanseverler yıllarca Çin'i lanetledi. Neyseki bu vicdansızlık sona eriyor!!! Coronanın tek faydası bu!!! İnsan doğadan üstün değildir!!!!!!!"

SOKAK HAYVANLARINA MAMA VERİLMESİNİ İSTEDİ!

Araba içerisinde birlikte video çekerek paylaşım yapan ünlü oyuncular Eda Ece ve Şevval Sam, sokak hayvanlarıyla alakalı çağrıda bulundu. Soğuk hava nedeniyle hayvanların yiyecek yemek bulmakta zorlanması ve ölümlerin gerçekleşmesi haberine üzülen ikili, bu üzücü habere kayıtsız kalmadı. Eda Ece ve Şevval Sam, sokak hayvanlarına mama verilmesi rica etti.

Eda Ece Şevval Sam sokak hayvanları için çağrıda bulundu

Eda Ece, arabasının bagajında mama taşıdığını ve böylelikle yolda gördüğü her sokak hayvanını besleyebilecek tedarikte olduğunu belirtti. Şevval Sam ise en azından yemek artıklarının kapı önüne konmasıyla alakalı duyarlı olunmasını istedi.

KAĞIT TOPLAYAN ÇOCUKLARA YARDIM ETTİ!

Ünlü oyuncu Eda Ece, Etiler'de kağıt toplayan iki çocuk ile karşılaştı. Geçimlerini kağıt toplayarak çıkaran çocukların, "Abla üşüyorum." demesini duymazlıktan gelemeyen oyuncu, iki çocuğu mağazaya götürerek mont aldı. Araçları bozulan ailelerine para yardımı yapan Ece, Kader isimli kıza telefon numarasını bıraktı.

Eda Ece haberleri

Kader ve Kenan Ali adlı iki çocuğun babası,“Lastiğimiz çıktı, sıkıştırmak için bijon anahtarı arıyoruz ama kimse vermedi.” açıklamasını yaparken Kader, “Eda Abla bana numarasını bıraktı. ‘İhtiyacın olduğu zaman ara’ dedi. İyilik meleği gibi.” şeklinde konuştu.

Eda Ece iki çocuğa yardım etti

EDA ECE'NİN MAKYAJSIZ HALİ;

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren 29 yaşındaki oyuncu Eda Ece'nin sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştığı makyajsız fotoğrafı büyük ilgi topladı. Sıfır makyaj olduğu iddia edilen paylaşım beğeni yağmuruna tutuldu.

İŞTE EDA ECE'NİN MAKYAJSIZ HALİ;

Eda Ece makyajsız hali

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Berfin 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben sizin en büyük hayranlarınizdan biriyim basarınin devanini dilerim guzel prenses
    Cevapla
  • Bi dost 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah dünyayı insanlara hediye etti. Bakalım bu hediyeye yada emanete kim sahip çıkacak diye. İnsanlar naptı. Dogayı katletti. Hayvanları katletti. Hatta birbirlerini katletti. Eee bunun Bi yaptırımı olacak. Bekliyoruz.
    Cevapla
  • İzzet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Eda sizleri tebrik ediyorum, İtalya'da Türkiye en büyük ev hayvanı sevilen bir ülke diye tanıtılır,İstanbul ili kedi cenneti olarak her fırsatta hatırlatılır.biz burda en büyük savaşı veriyoruz,türk halkı bu covid19 illetie teslim olmasın...
    Cevapla
  • Yarasa 3 yıl önce Şikayet Et
    Haberin yok galiba dehset türlerde hayvan pazarı yarasalar vs tekrar açıldı tam gaz pislığe devam ediyorlar .
    Cevapla
  • Engn 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan Allah'ın yarattığı en üstün varlıktır. Tüm nimetleri insanların hizmetine vermiştir. Doğada bunun içindedir. Tabi israf ve zarar vermemek şartıyla. Bunu herkes bilmeli.
    Cevapla
  • Gizem 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben ailem sizin için izliyoruz harikasınız insanlara yardım ederektehayal kırıklığına uğratmadınız bizi boll şanslar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR