İzmir Bursa yolunu kullanan İbrahim Tatlıses'ten Başkan Erdoğan'a övgü dolu sözler!

Demet Akalın'dan sonra şimdi de İbrahim Tatlıses'ten İzmir-Bursa yoluyla ilgili gururlandıran paylaşım geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.12.2019 09:21 GÜNCELLEME 14.12.2019 09:14 Magazin
İzmir Bursa yolunu kullanan İbrahim Tatlıses'ten Başkan Erdoğan'a övgü dolu sözler!
İzmir Bursa yolunu kullanan İbrahim Tatlıses'ten Başkan Erdoğan'a övgü dolu sözler!

Türkiye Cumhuriyeti Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla yapılan İzmir-Bursa yoluyla ilgili geçtiğimiz aylarda Demet Akalın övgü dolu sözlerle sosyal medyada paylaşım yaptı.

recep tayyip erdoğan

Akalın'dan sonra şimdi de usta şarkıcı İbrahim Tatlıses'te bir paylaşımda bulundu.

ibrahim tatlıses

İzmir'de ikamet eden Tatlıses "İzmir’den çıktım, 2 saat sonra Bursa’dayım... Yollar kaymak gibi. Ücret pahalı demeyin; önceden kaç saatte gidiyorduk bir düşünün, hemde nasıl kötü yollarda... Her şeyin hakkını verin. ALLAH devletimizden, bu yollara kavuşmamıza öncülük eden Sayın cumhurBAŞKANIMIZ’dan, Ulaştırma Bakanlığı yetkililerinden razı olsun. Emeği geçen herkese teşekkürler, kızıma çabuk kavuştum" notunu yazarak paylaşımda bulundu. 

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • CESUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Ah birde etrafındaki iki yüzlü ve menfaatçi insanlardan haberdar olsa ve onları ayıklasa ne iyi olur,Malesef bu insanlar Reisi suyun dibine çekiyorlar.
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaşadığını yazmış. Tebrik ediyorum. Bakar gibi yola bakmamış. Vicdanını konuşturmuş hakkını vermiş. Daha önce yaşadıkları ile karşılaştırmış.
    Cevapla
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis gelmeden once Turkiye'de Demokrasi ve insan haklari vardi diyen ya zir cahil ya da Hain. Son 17 sene'de Turkiy'de plan degisimler, dunyanin hic bir ulkesinde olmamistir. Yani olanlari birakin umut etmeyi hayal bile edemezdik. Buyukler kucuklere mutlaka anlatmali, cunku kucukler o eski zor gunleri gormediler. Tukiye her zaman boyleydi zannediyorlar.
    Cevapla
  • Ertan 4 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden de 2 saati izmir bursa 317 km
    Cevapla
  • Erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    Manisadan çıktım. Hızı 90'a sabitledim çünkü pekçok yerde radar var. Hiç durmadan Bursaya 4 saatte vardım. İzmirden en iyi ihtimal 4 buçuk saat sürer. Trafik ve ışıklardan dolayı da oldukça yorulursun. Senin hesap yanlış kardeş.
    Cevapla
  • jeo 4 yıl önce Şikayet Et
    sen ordan devam et
    Cevapla
  • vatanım 4 yıl önce Şikayet Et
    aslını inkar eden namussuzdur hakkı bil hakkını ver .yiğidi öldür ama hakkını yeme bu vatan bu millet nerelerden nereye geldi kimse inkar etmesin tabiki her şey dört dörtlük değildir ama bizim için en güzel günlerimiz Rabbime hamd olsun içerde fitneci hainler ve dışarıdaki bozguncu kafir guruhu varken yaşadığımız onca olumsuz olaylara her şeye rağmen aç susuz değiliz elhamdüllah yıkılmadık dimdik ayaktayız bu vatanın bayrağın kıymetini herkez bilecek bilmeyen defolup gidecek ya sev ya terket bu vatanı .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR