Şarkıcı Emrah Acun Medya’dan tazminat kazandı!

Şarkıcı Emrah, ‘Unutabilsem, İhtiyacı Var ve Götür Beni Gittiğin Yere’ adlı eserlerini ‘O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz ve Rising Star’ adlı programlarda kendisinden izin alınmadan kullanıldığı gerekçesiyle Acun Medya şirketine açtığı davayı kazanmasıyla gündeme geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.01.2020 14:18 GÜNCELLEME 10.01.2020 14:24 Magazin
Şarkıcı Emrah Acun Medya’dan tazminat kazandı!
Şarkıcı Emrah Acun Medya’dan tazminat kazandı!

Şarkıcı Emrah, iki yıl önce açtığı davada şarkılarının izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle Acun Medya’dan 30 bin lirası maddi, 119 bin lirası manevi olmak üzere toplam 149 bin liranın faiziyle talep etmişti. Medya şirketi, talep edilen tazminat miktarının fahiş olduğunu belirterek davanın reddini talep etmişti.Son alınan habere göre ise; mahkeme, üç eser için 54 bin lira maddi, 30 bin lira ise manevi tazminatın faiziyle birlikte davacı şarkıcı Emrah’a ödenmesine karar verdi.

Emrah Acun medyadan tazminat aldı

EMRAH'IN SON HALİ ŞAŞIRTTI!

48 yaşındaki Emrah yıllara meydan okuyan imajıyla görenleri şaşkınlığa uğrattı. Emrah'ın en son oynadığı Aşk ve Mavi dizisinden sonra ekranlardan uzak durması, ailesiyle vakit geçirmesi, hem fiziğine hem de ruhani moduna yaramış gibi. Objektiflere gülücükler dağıtan şarkıcının boyalı, gür saçları ve sportif imajı üniversiteli gençlere taş çıkarttı.

Şarkıcı Emrah

İŞTE, EMRAH'IN YENİ İMAJI;

Emrah'ın yeni imajı

YORUMLAR 1
  • İsimsizsiniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Hahhhhh korelilere benzemiş :)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR