Masterchef’i kazanan Cemre Uyanık kimdir? Ne ödülü aldı?

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği ve tam 4 aydır reyting rekorları kıran Masterchef Türkiye 2019'da sonunda final geldi çattı. 20 yarışmacının yer aldığı şef yarışmasında finale kalan Cemre ve Alican son yemeklerini pişirdiler. Milyonlar Google'da bu akşam Masterchef'i Cemre Uyanık mı yoksa Alican Sabunsoy mu kazandı? diye aratıyor. Masterchef Türkiye 2019’un kazananı 27 yaşındaki Cemre Uyanık oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 30.12.2019 00:41 GÜNCELLEME 30.12.2019 09:58 Magazin
Masterchef’i kazanan Cemre Uyanık kimdir? Ne ödülü aldı?
Masterchef’i kazanan Cemre Uyanık kimdir? Ne ödülü aldı?

TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de beklenen final haftası dün akşam ekranlara geldi. Ağustos ayında yirmi yarışmacı ile başlayan ve heyecan dolu bir sezon sonrasında MasterChef Türkiye'de kim şampiyon olacak dün akşam belli oldu. Öte yandan Masterchef takipçileri ödülün ne kadar olduğunu merak ediyordu. Masterchef Türkiye 2019’un kazananı 27 yaşındaki Cemre Uyanık oldu. MasterChef Türkiye 2019’un final ödülü FIAT 500L.  

KAZANAN CEMRE UYANIK KİMDİR?

Aslen Şanlıurfalı olan Cemre Uyanık, 1992 doğumlu. üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Konaklama Yönetimi bölümünde alan Cemre Uyanık, 2017 yılında 5 ay boyunca ABD'de bir restoranda görev aldı.  Daha sonra yine ABD'de bir Fransız restoranda stajına devam eden Cemre, 2018 yılında New York'ta farklı bir restoranda parti şefi olarak girmiş ve 11 ay boyunca çalışmış.

2. OLAN ALİCAN SABUNSOY KİMDİR?

5 Ocak 1991 Adana'da doğan Alican Sabunsoy,  ilkokulu Adana'da okuduktan sonrasında Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü kazanarak eğitimine devam etti. Alican Sabunsoy, son olarak Adana’da şefliğini de yaptığı Uzak Doğu restoranından ayrılarak İstanbul’a yerleşti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR