İrem Helvacıoğlu'ndan 'Sen Anlat Karadeniz' itirafı!

Atv ekranlarında 2018 yılında yayın hayatına başlayan Sen Anlat Karadeniz dizinde yer alan İrem Helvacıoğlu, dizideki partneri Ulaş Tuna Astepe ile çekilen bir sahnesi hakkında bir itirafta bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.01.2020 14:13 GÜNCELLEME 13.01.2020 14:14 Magazin
İrem Helvacıoğlu'ndan 'Sen Anlat Karadeniz' itirafı!
İrem Helvacıoğlu'ndan 'Sen Anlat Karadeniz' itirafı!

Oyuncu İrem Helvacıoğlu, rol aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisi hakkında bir itirafta bulundu. Oyuncu, partneri ile ikili sahneleri hakkında, 'Çekimlerde takoz kullandım. Adam 1,90... Ulaş benim canım arkadaşım. Yukarı doğru bakıyorum sürekli... Gökyüzüne bakmak gibi bir şey. Takozu daha göz göze; anlatabileceğimiz şeyleri daha gerçekçi aktarabilmek adına kullandım. Gerçi ben de kısa sayılmam. 1,70 boyum ama Ulaş oldukça uzun boyluydu. Çok güzel bir partnerdi.' itirafında bulundu.

DUYGUSAL SAHNE İTİRAFI

Oyuncu İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ile başrollerini paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizinde yaşadığı duygusal bir sahneyi yıllar sonra itiraf etti.

sen anlar karadeniz

Helvacıoğlu katıldığı televizyon programında "Tahir'in bizi tekneye bindirdiği ve 'Vedat'ın bizi yakaladığı bir sahne vardı. 'Vedat'ın saçımdan tutup tokat atması ve yere düşürmesi gerekiyordu. Bir sahnenin çekilmesi saatler sürüyor, artık başım zonkluyordu. Bunu gerçekten yaşayan insanlar var diye düşünüp üç saat boyunca ağladım" sözleriyle anlattı. 

sen anlat karadeniz

YORUMLAR 3
  • isimsiz kahraman 4 yıl önce Şikayet Et
    siz birbirinize çooooook yakışıyorsunu
    Cevapla
  • emre tokuş 4 yıl önce Şikayet Et
    10 numara 5 yıldız irem
    Cevapla
  • ramazan karaman 4 yıl önce Şikayet Et
    ulaş tuna ile irem çok yakışıyorsunuz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR