Nurseli İdiz: 'Kenarda birikmiş param yok'

Ünlü sanatçı Nurseli İdiz, katıldığı canlı yayında ekonomik durumu hakkında konuştu. Ekonomik olarak bir birikmişinin olmadığını söyleyen sanatçı, çok fazla borcunun olduğunu dile getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2020 13:47 GÜNCELLEME 04.05.2020 13:48 Magazin
Nurseli İdiz: 'Kenarda birikmiş param yok'
Nurseli İdiz: 'Kenarda birikmiş param yok'

Sanatçı Nurseli İdiz, 2. Sayfa adlı magazin programının yayınına katıldı. İdiz burada, mali açıdan zarar ettiklerini beyan eden Serdar Ortaç ve Coşkun Sabah'ı eleştirdi. İdiz, "Aylık 20 bin TL kaybım var. Ama birçok kişinin ekonomik sıkıntı çektiği bu süreçte Coşkun ile Serdar'ın açıklaması ayıp." dedi. Sanatçı, "Kenarda birikmiş bir param yok. Keşke biraz birikim yapsaydım. Çok kaybettim, şimdi borcum çok." yanıtını da verdi.

BEREN SAAT'E ELEŞTİRİ

Ünlü oyuncu, daha önce katıldığı 2. Sayfa adlı magazin programında da, jüri üyeliğini yaptığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasından çıkan Beren Saat ve Engin Akyürek hakkında konuşmuştu. İdiz, Saat'i vefasızlıkla suçlayıp şu açıklamalarda bulunmuştu:

Türkiye'nin Yıldızları

"Beren'i biz seçtik 'Türkiye'nin Yıldızları' programında, bundan hiç bahsetmez ama… Son zamanlarda oyunculuğunu ikinci plana attı gibi geliyor. Özel hayatıyla, paylaşımlarıyla vs. Bu yeni dizisinde daha iddialı gibi."

"Beren çok başka yerlerde olabilirdi. Biz ustalarımızı hep anarız ama şimdi böyle olmuyor. 2001 miydi, 2002 miydi hatırlamıyorum. Yarışmadan çıktılar Engin Akyürek ile birlikte. Yarışmadan sonra hiç görüşmedik. Beni aramak zorunda değil ama yarışmadan da bahsetmiyorlar. 'Ben bu yarışmadan çıktım' demiyor. Sonuçta oyunculuk yarışmasıydı, güzellik yarışması değildi."

Nurseli İdiz

"Engin bambaşka bir çocuk. Zaten konservatuvar mezunu olarak yarışmaya girmişti, belliydi birinci olacağı. Hep mütevazılığını korudu, oyunculuğunu hep bir adım ileri taşıdı. O bahsediyor yarışmadan, doğal sahici bir çocuk Engin. Yarışmada bir sürü yetenekli insan vardı, kıymetini bileme diler."

YORUMLAR 1
  • Asi 3 yıl önce Şikayet Et
    Yediğn hurma misali bu günün yarınınıda düşünmezsen olacağın bu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR