Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'dan diziye veda açıklaması

Çukur dizisinde rol alan ünlü oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, Çukur dizisinde neden uzun süredir rol almadığını yayımladığı bir video ile açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2020 10:37 GÜNCELLEME 21.03.2020 10:38 Magazin
Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'dan diziye veda açıklaması
Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'dan diziye veda açıklaması

Çukur dizisinde Timsah Celil rolünü oynayan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, Çukur dizisinde neden oynamadığını açıklayan bir video yayımladı. Yılmaz videosunda şu ifadelere yer verdi:

"Dokuz hafta sete çıkmadım. Sonra set var haberi geldi ve bende çıkmama kararı kaldım. Sonra 'zaten karakteri bitireceğiz' dediler. Ben de o zaman uzatmadan hemen bitirin dedim. 2 bölüm sonra bitireceklerdi ben de hemen bitirin dedim. İşimi severek yapıyorum, ölene kadar da severek yapacağım. Bir yolunu bulup yapacağım, kimse engel olamayacak. Heveslerimi ve hayallerimi kimsenin kırmasına izin vermeyeceğim. O yüzden yola devam."

NEJAT İŞLER'DEN ÇUKUR'A VEDA

Ünlü oyuncu Nejat İşler, son dönemde Çukur dizisinde rol alıyordu. İşler, diziden ayrıldı. Oyuncu, veda haberini Instagram hesabından yaptığı, "Her şey için teşekkür ederim arkadaşlar. Görüşmek dileğiyle... " mesajlı paylaşımıyla duyurdu.

TOLGA SARITAŞ ÇUKUR'A GİRECEK Mİ? 

Geçen gün Yeniköy'de objektiflere takılan oyuncu Aras Bulut İynemli, Tolga Sarıtaş'ın, Çivi rolüyle Çukur dizisine dahil olacağı iddiası ile alakalı yanıtta bulundu.

aras bulut iynemli

Başarılı oyuncu İynemli, "Onları biz de haberlerden gördük" şeklinde konuştu.

TOLGA SARITAŞ ÇUKUR'A MI KATILIYOR?

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş'ın Çukur dizisine dahil olacağı iddia edildi. Ancak bu iddia, yapım şirketi Ay Yapım tarafından doğrulanmadı. Böylelikle Sarıtaş'ın Çukur'da oynayacağı haberleri yalanlanmış olur.

ÇİVİ ROLÜNÜ OYNAYACAĞI İDDİA EDİLDİ

Leyla Tanlar ile başrolünü paylaştığı Ferhat ile Şirin dizisi, final bile yaptırılmadan yayından kaldırılan oyuncu Tolga Sarıtaş için, heyecanlandıran bir iddia geldi. Oyuncunun, ekranın fenomen dizisi Çukur'a transfer olduğu ve Çivi adlı bir karakteri canlandıracağı iddia edildi.

tolga sarıtaş

NEJAT İŞLER DE ÇUKUR'DA!

Behzat Ç dizisinde canlandırdığı Ercüment karakteriyle özdeşleşen ünlü oyuncu Nejat İşler, ekranın fenomen dizilerinden Çukur'a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Behzat Ç'de rol alan İşler, 2. sezonunun olup olmayacağı belli olmayan diziden ayrılmış oldu.

nejat işler

Yaman'ın düşmanını oynayacak olan İşler'in, Ercüment Çözer'i aratmayacak bir karakter ve performansla seyirci karşısına çıkması bekleniyor.

çukur dizi

15. BÖLÜMÜN 2. FRAGMANI

KAYNAK : DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR