'9 Kere Leyla' setinde talihsiz kaza! Ezel Akay ölümden...

Dev kadrosuyla dikkat çeken "9 Kere Leyla" filminde yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Demet Akbağ ile Haluk Bilginer'i bir araya getiren filminin ilk çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Çekim sırasında devrilen ışık oyuncu ve yönetmen Ezel Akay'ın kafasına düştü.Yönetmen acile kaldırıldı. "9 Kere Leyla" filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

ABONE OL
GİRİŞ 07.01.2020 10:01 GÜNCELLEME 08.01.2020 08:26 Magazin
'9 Kere Leyla' setinde talihsiz kaza! Ezel Akay ölümden...
'9 Kere Leyla' setinde talihsiz kaza! Ezel Akay ölümden...

Bir karı koca arasında geçen acı olayları komedi dili ile beyaz perdeye taşıyacak olan  "9 Kere Leyla" filminin kadrosunda Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Elçin Sangu, Fırat Tanış, Hakan Eke, Emre Kıvılcım ve Alican Yücesoy gibi isimler yer alıyor. Bir kaç gün önce çekimlerine başlanılan filmin setinde korkunç bir kaza yaşandı. Çekim sırasında ışık yönetmen Ezel Akay'ın başına düştü. Ambulansla hastaneye kaldırılan ünlü yönetmenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Çekimlere 3 gün ara verildi.

yönetmen Ezel Akay başta

İKİ USTA OYUNCU YILLAR SONRA YENİDEN BİR ARADA!

Şahsiyet dizisindeki rolüyle Emmy Ödülüne layık görülen 65 yaşındaki usta oyuncu Haluk Bilginer, 6 yıl aradan sonra Demet Akbağ ile yeniden bir projede yer alacak. Filmin çekimlerine başlandı.

demet akbağ ve haluk bilginer

2020 yılında vizyona girecek olan "Dokuz Kere Leyla" filmde aynı zamanda Alican Yücesoy, Fırat Tanış ve Elçin Sangu da oynayacak. 

haluk bilginer ve diğer oyuncular bir arada

YORUMLAR 2
  • murobeko 4 yıl önce Şikayet Et
    kaza mı reklam mı
    Cevapla
  • Refik 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok süper ötesi inanılmaz muazzam büsbüyük korkunç bir kaza! Geçmiş olsun ne diyelim!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR