Usta oyuncu Ali Sürmeli 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisine girdi!

Ekranın en çok izlenen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Diziye son olarak, usta oyuncu Ali Sürmeli dahil oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.03.2020 09:56 GÜNCELLEME 21.03.2020 12:06 Magazin
Usta oyuncu Ali Sürmeli 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisine girdi!
Usta oyuncu Ali Sürmeli 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisine girdi!

Önümüzdeki sezon da devam edeceği kesinleşen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da seyirciyi heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Son olarak Çarpışma dizisinde rol alan Ali Sürmeli, dizinin kadrosuna dahil oldu.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ EDHO'DAN AYRILDI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Boran karakterini canlandıran ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrıldı. Önümüzdeki sezon devam edeceği kesinleşen dizide, bir kadın oyuncunun da veda edeceği belirtildi.

MURAT ÖZBEN DE PROJEDEN AYRILDI

Oktay Kaynarca'nın başrolünde olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir ayrılık yaşandı. Dizide Şafak Sınırsız rolünü oynayan oyuncu Murat Özben, projeye veda etti.

murat özben

YAYINLANMAMASI TEPKİ TOPLADI

Atv'nin 4 sezondur ekrana damgasını vuran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümlerinin yayınlanmaması sebebiyle hayranlarını meraklandırmıştı. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, Ocak ayının başından bu yana yayınlanmama gerekçelerini, Instagram hesabından şu sözlerle açıklamıştı:

edho neden yok

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümlerinin yayınlanmamasıyla ilgili, özleyip severek bekleyen ve haklı olarak serzenişte bulunan seyircilerimize ve sorularına cevaben; Biliyoruz merak ve sevgiyle haftalardır beklediğiniz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 4 hafta ara verildi. Ama bunun sebebi bizim tatil yapmamız, tatil yapmak istememiz değil. Bizim yani oyuncularının insiyatifinde gerçekleşen bir süreç değil."

oktay kaynarca instagram

"Tamamen sezon ortasında televizyonların yayın politikalarıyla ilgili bir süreçtir. Yeni bölüm yayın tarihi olan 28 Ocak 2020'de her zamanki gibi çok güzel bir bölümle ekranlarınızda olacak. Çok güzel bir sezonu daha beraber paylaşacağız. Biz de özledik, görüşmek üzere."

YORUMLAR 3
  • Alper ağa 4 yıl önce Şikayet Et
    İlyas reis in hastasıyız
    Cevapla
  • Nihat Sarı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir anımı anlatmak istiyorum burdan okuy inşallah. Kurtlar vadisinde Zaza karakterinde iken acayip severdim ve gönlümde aynı seyrettiğim bir karakter vardı fakat bir gün İzmit Çamlık otoparkına geldi onu görünce ben şok oo dedim abi Hoş geldin ne uzak duruyorsun gelsene bir Resim çekilelim. Demez mi bana yok Sen Beni ayağına çağırdın şaka yapıyor dedim herhalde espirili bir yanıda varya ekranlarda.. Aaa harbi harbi döndü gitti. Yahu; "Gel bir resim çekilelim (gitme hemen anlamında)" derken senden 1 mt uzaktayım. sen bunu yanıma gel olarak düşünebiliyorsan yoruma bile gerek yok çok yazık uçmuşunuz... demek istiyorum lütfen yayınlayın. izmit çamlık otopark Nihat Sarı
    Cevapla
  • Sns 4 yıl önce Şikayet Et
    Eee ne olmuş.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR