Ferdi Tayfur bir anda dünya gündemi oldu! Ferdi Tayfur kimdir?

Ülkemizin değerli sanatçılarından Ferdi Tayfur dün bir anda Twitter'da dünya gündemine oturdu. Herkes Ferdi Tayfur'un vefat ettiğini düşünürken meğer gerçek çok farklıymış. Peki Ferdi Tayfur'a ne oldu? Ferdi Tayfur kaç yaşında? İşte soruların yanıtı:

ABONE OL
GİRİŞ 18.01.2020 12:11 GÜNCELLEME 18.01.2020 12:16 Magazin
Ferdi Tayfur bir anda dünya gündemi oldu! Ferdi Tayfur kimdir?
Ferdi Tayfur bir anda dünya gündemi oldu! Ferdi Tayfur kimdir?

YouTube hesabında 12 milyona yakın takipçisi bulunan dünyaca ünlü YouTuber Casey Neistat'ın dün Spotify hesabı çalındı. Çalan kişi çalma listeleri Ferdi Tayfur şarkılarıyla dolduruldu. Bu da ünlü şarkıcıyı bir anda sosyal medyanın gündemine oturttu.

Spotify hesabının çalındığını Twitter hesabı üzerinden duyuran Neistat, içerisinde Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses, Nadide Sultan, Ahmet Kaya ve Sezen Aksu gibi pek çok ünlü ismin olduğu çalma listesinin bir ekran görüntüsünü de paylaşarak tepki gösterdi. Açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Hey Spotify yardım et! Eminim ki birisi benim hesabımı çaldı. Tüm çalma listelerim ve her şey gitti. Ayrıca (hesabımı ele geçiren kişinin müzik zevkine laf etmek istemiyorum) bu normalde dinlediğim müzik türü değil." 

FERDİ TAYFUR KİMDİR?

15 Kasım 1945 doğumlu olan Ferdi Tayfur, Adana dünyaya gelmiş. Türk ses sanatçısı, besteci, söz yazarı ve sinema oyuncusu olan Ferdi Tayfur, toplamda dokuz defa Altın Plak Ödülü aldı.  Müzik dünyasında ‘‘Ferdi Baba’’ olarak tanınan usta sanatçı, 1993 yılından itibaren Show TV'de "Yetiş Emmioğlu", 2009 yılında da Kanal 7'de "Boynu Bükük Şarkılar" programının sunuculuğunu yapmıştır. Ferdi Tayfur, "Yağmur Durunca", "Şekerci Çıkağı" ve "Bir Zamanlar Ağaçtım", "Paraşütteki Çocuk" kitaplarının da yazarıdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR